CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Voegspijkers

3 Aantal producten

Voegspijkers

Bent u op zoek naar een goede voegspijker? Bij Wovar bent u aan het juiste adres! In ons assortiment kunt u zowel lintvoegspijkers als stootvoegspijkers vinden. Alle stootvoegspijkers hebben een lengte van 50 mm. Dit is een perfecte lengte om stootvoegen mee in te voegen aangezien stootvoegen vaak maar heel kort zijn. De lintvoegspijkers zijn verkrijgbaar in 140 mm. Alle voegspijkers, dus zowel voor lint- als stootvoegen, zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van 6 tot en met 14 mm. 

Hoe moet je voegen?

Een gemetselde muur voegen is heel belangrijk. Het ziet er niet alleen fraai uit, het zorgt ook voor een betere isolatie en bescherming tegen vocht en tocht. Bij het voegen gebruik je een emmer of speciekuip om het voegmiddel in aan te maken, een lint- en een stootvoegspijker en een voegbord. Je maakt het voegmiddel aan in de emmer en u legt een kleine voorraad op uw voegbord. Deze houdt u horizontaal tegen de muur aan net onder de voeg. Met de voegspijker kunt u op deze manier zo het voegmiddel in de voeg strijken. 

Wat is een voegspijker? 

Een voegspijker is een stuk handgereedschap wat u gebruikt om muren in te voegen. Nadat u een muur heeft gemetseld en de specie helemaal is uitgehard, wat circa twee weken duurt, gaat u de muur voegen. U smeert dan met de voegspijker de voeg tot aan de rand van de stenen dicht met het daarvoor bestemde mengsel. Ook kunt u een voegspijker gebruiken om na het metselen de muur uit te krabben. Doe dit gelijk na het metselen en wacht niet tot de specie uitgehard is. 

Voegspijker kopen

Gaat u nou bijvoorbeeld een muur metselen in uw tuin? Om een professioneel resultaat te krijgen heeft u absoluut een kwalitatief goede voegspijker nodig. Bestel daarom snel uw voegspijkers bij Wovar voor zeer scherpe prijzen. Profiteer door onze staffelkorting van nog scherpere prijzen. 

Heeft u een bedrijf in bijvoorbeeld de hoveniers- of klusbranche? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer van 15% korting op ons gehele assortiment. Daarnaast is spoedlevering mogelijk, krijgt u een eigen contactpersoon en krijgt u een handige bestelgeschiedenis. 

Is een voegspijker toch niet helemaal waar u naar op zoek bent? Kijk dan eens bij al ons andere metsel- en stucgereedschap. Hier vindt u bijvoorbeeld verschillende soorten troffels en raap- en voegborden.