CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Spackmessen en afrijlatten

4 Aantal producten

Spackmessen en afrijlatten

Bent u van plan uw muren of plafond te gaan stuccen? Bij een goed resultaat kan een spackmes en een afrijlat absoluut niet ontbreken. Direct na het aanbrengen van de laag stucwerk gebruikt u een afrijlat (ook wel een rei genoemd). Hiermee kunt u het nog natte stucwerk namelijk glad strijken. Als het stucwerk wat uitgehard gaat u het spackmes gebruiken. Een spackmes gebruikt u helemaal op het eind om de laag nog gladder te strijken en dus super strakke wanden of plafonds te krijgen. Kortom, onmisbaar gereedschap voor iedere stukadoor! Wovar heeft daarom verschillende spackmessen en afrijlatten in het assortiment. 

In het assortiment kunt u verschillende soorten en maten vinden. U kunt bijvoorbeeld spackmessen vinden in de formaten 200, 400 en 600 mm. Daarnaast hebben wij een aluminium afrijlat van 1 meter lang en twee paleerijzers van 10 en 30 mm. 

Stucgereedschap kopen

Heeft u bijvoorbeeld een stukadoors- of klusbedrijf? Maak dan snel een zakelijk account aan. Hiermee profiteert u namelijk van 15% korting op ons hele assortiment. Daarnaast krijgt u ook een eigen contactpersoon, een handig orderoverzicht en de mogelijkheid tot spoedlevering. Grootverbruikers zijn bij Wovar ook aan het juiste adres. Wovar biedt op veel van deze producten in deze categorie aantrekkelijke staffelkortingen. 

Heeft u nog meer gereedschap nodig voor het metselen of het stuccen? In de categorie metsel- en stucgereedschap kunt u al het gereedschap vinden wat u hiervoor maar nodig heeft. Neem hier dus vooral eens een kijkje!