CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Kruiskop-schroevenTuinschroevenSchroeven

Filters

Kruiskop-schroeven

40 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Kruiskop-schroeven

De kruiskopschroeven van Wovar worden aangedreven met een pozidrive aandrijving. Pozidrive indruk is een kruisvorige indruk met een tweede kruisje. Dit zorgt voor een stervorime indruk. De kruiskopschroeven van Wovar zijn gemaakt van ijzersterk verzinkt staal. De kruiskopschroef is een universele schroef en wordt voor 1001 toepassingen gebruikt. Kruiskopschroeven zijn razend populair bij particulieren en thuisklussers. Professionals zoals aannemers en timmermannen kiezen vaak voor onze torx-schroeven. Deze zijn net iets sterker en hebben meer grip tijdens het indraaien. 

De kruiskop schroeven worden aangeboden in veel verschillende maten. De schroeven met kruiskop zijn voorzien van deeldraad. De maakt ze uitermate geschikt voor hout op hout constructies. De kruiskop schroeven zijn voorzien van een speciale wax laag. Deze waxlaag zorgt voor minder inschroef weerstand. Hierdoor monteert u meer schroeven per acculading.

Schroeven met kruiskop

De kruiskopschroeven van Wovar hebben een extra diepe kruiskop indruk. Gebruik voor het monteren van deze kruiskopschroeven onze hoogwaardige kruiskopbits (PZ). Deze hebben een perfecte passing op Wovar kruiskopschroeven. Wat er zo handig is aan de schroeven met kruiskop van Wovar is dat er maar 3 indruk maten zijn. Namelijk, PZ1, PZ2 en PZ3. Wovar levert kruiskopschroeven van 4mm tot en met 6mm dik. Schroeven met kruiskop 4mm en 5 mm dik moeten worden gemonteerd onze PZ-2 bits. Kruiskopschroeven met een dikte van 6mm met PZ-3 bits.

Voor een snellere montage van deze schroeven met sterkop raden wij onze magnetische bithouder met 2 gratis kruiskop(PZ) bits aan! Deze laten de schroeven aan uw bit kleven en laat u op een efficientere manier werken.

Bestellen

Bestel kruiskop schroeven bij Wovar voor de laagste prijs. Profiteer van onze staffelkorting en bestel minimaal 5 dozen. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account