Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Kruiskop-schroeven

De kruiskopschroeven van Wovar worden aangedreven met Pozidrive. Een Pozidrive-indruk is een kruisvormige indruk met een tweede kruisje. Dat zorgt voor een stervormige indruk. De kruiskopschroeven van Wovar zijn gemaakt van ijzersterk verzinkt staal. De kruiskopschroef is een universele schroef en wordt voor 1001 toepassingen gebruikt. Kruiskopschroeven zijn razend populair bij particulieren en doe-het-zelvers. Professionals zoals aannemers en schrijnwerkers kiezen vaak voor onze Torx-schroeven. Die zijn net iets sterker en hebben meer grip tijdens het indraaien.

De kruiskopschroeven worden aangeboden in veel verschillende maten. De schroeven met kruiskop zijn voorzien van deeldraad. Dat maakt ze perfect geschikt voor hout-op-houtconstructies. De kruiskopschroeven zijn voorzien van een speciale waxlaag. Deze waxlaag zorgt voor minder inschroefweerstand. Zo monteert u meer schroeven per batterijlading.

Schroeven met kruiskop

De kruiskopschroeven van Wovar hebben een extra diepe kruiskopindruk. Gebruik voor de montage van deze kruiskopschroeven onze hoogwaardige kruiskopbits (PZ). Die passen perfect op Wovar-kruiskopschroeven. Handig is dat er maar 3 indrukmaten zijn: PZ1, PZ2 en PZ3. Wovar levert kruiskopschroeven van 4 mm tot en met 6 mm dik. Schroeven met kruiskop van 4 mm en 5 mm dik moeten worden gemonteerd met onze PZ2-bits. Kruiskopschroeven met een dikte van 6 mm met PZ3-bits.

Voor een snellere montage van deze schroeven met sterkop raden wij onze magnetische bithouder met 2 gratis kruiskop(PZ)-bits aan! Die laten de schroeven aan uw bit kleven zodat u efficiënter kunt werken.

Bestellen

Bestel kruiskopschroeven bij Wovar voor de laagste prijs. Profiteer van onze stapelkorting en bestel minimaal 5 dozen. Bedrijven krijgen extra korting van Wovar door middel van een persoonlijke kortingscode. Heeft uw bedrijf nog geen kortingscode? Meld u hier aan.