Wovar Bitjes en bithouders

Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Bitjes en bithouders

Wovar levert bits in 2 verschillende soorten: met een Torx-aandrijving of met een Pozidrive-aandrijving. De afkorting voor Torx is TX. De afkorting voor Pozidrive-bits is PZ. De Wovar Torx- en Pozidrive-bits passen perfect op Wovar-schroeven. Naast losse bits is het ook mogelijk om bitsets te bestellen met een magnetische bithouder. Die zorgt voor extra comfort tijdens het vijzen.

Met zeskantige Torx-bits verwerkt u schroeven een tikje sneller en is de kans op doordraaien minimaal. Wij leveren zowel losse Torx-bitjes als setjes met bithouders. Kies uit oerdegelijke bitjes met een lange levensduur. Wij hebben als schroeven- en ijzerwarengroothandel de maten Torx 20, 25, 30 en 40 te koop. Let op, bij sommige doosjes leveren wij een gratis bitje mee, dat wordt per product aangegeven.

Wat is Pozidrive-aandrijving?

Pozidrive is een kruiskopaandrijving waarbij de standaard kruiskop is voorzien van een tweede kruisje. Dat zorgt voor een soort stervormige insnijding. Door het tweede kruisje wordt een betere krachtoverbrenging gegenereerd dan bij een normale kruiskopaandrijving.

Wat is Torx-aandrijving?

Professionals zoals bouwvakkers en schrijnwerkers raden echter schroeven aan die voorzien zijn van Torx-aandrijving. Torx-aandrijving zorgt voor extra grip zodat uw machine niet slipt en een optimale krachtoverbrenging heeft tijdens het indraaien van schroeven. Wovar heeft zich laten inspireren door professionals en raadt daarom spaanplaatschroeven met een Torx-aandrijving aan. Wovar levert alleen een gratis bit bij z'n Torx-spaanplaatschroeven.

Ontdek schroevenwebshop Wovar voor het online kopen van kwalitatieve Torx-bitjes en allerlei schroeven. Van rvs terrasschroef tot goedkope houtbouwschroef.