CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Kastsloten

8 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Kastsloten

Zoekt u een stevig kastslot voor uw kastdeuren of meterkast? Wovar levert hoogwaardige kastsloten tegen een scherpe prijs. Kastsloten worden uit eigen voorraad geleverd, vaak al binnen 1 dag. De kastsloten van Wovar zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Hierdoor levert Wovar altijd een geschikt slot voor uw kastdeur! 

Kastsloten beschikken alleen over een nachtschoot. Deze zorgt ervoor dat de deur alleen sluit door deze op slot te draaien. Kies uit een kastslot met bijpassende sleutels of een kastslot voor cilindersloten. Bouwbedrijven, hoveniers en klusbedrijven krijgen extra voordeel zoals korting met een zakelijk account.

Zie naast onze kastsloten ook onze loopsloten, wc sloten en dag en nachtsloten

Dergelijke kastsloten kenmerken zich doordat ze geen dagschoot hebben. U bedient kastdeuren middels de sleutel, dit gebeurt in de meeste gevallen middels meegeleverde bontebaardsleutels. Naast kastsloten met bontebaardsleutel levert Wovar ook kastsloten voor cilindersloten. Deze losse cilindersloten dient u wel apart mee te bestellen. In de meeste gevallen volstaat een 30-30 mm cilinderslot, welke u aan beide kanten van de deur afwerkt met een deurrozet uit onze selectie rozetten

Kastsloten insteekslot 

Kastsloten zijn verkrijgbaar met witte voorplaat, rvs voorplaat en zwarte voorplaat. Kastsloten met zwarte voorplaat zijn de laatste tijden razend populair. Door ook uw deurbeslag in het zwart te bestellen, creëert u een luxe industriele uitstraling welke uw interieur een stoer uiterlijk geeft. Deurbeslag in een mooie bijpassende zwarte kleur treft u aan in de selectie deurbeslag zwart. Kastsloten hoeven enkel te worden voorzien van een rozet welke het slotgat afdekt. Dit kunnen losse rozetten of deurschilden zijn, dat hangt volledig af van uw persoonlijke smaak en de rest van uw interieur. Probeer altijd een bijpassend variant deurbeslag op schild of deurbeslag op rozet te vinden.

Online deurbeslag kopen

Wovar is hét adres om online deurbeslag te kopen, ons assortiment is zeer uitgebreid. U vindt bij ons niet alleen prachtige deurklinken en deurbeslag, maar ook onze categorie sloten wordt vaak bezocht. Naast kastsloten levert Wovar ook oplegsloten en meubelsloten, kantschuiven en espagnoletten en wat te denken van onze zeer unieke schuifdeursystemen. Zo leveren wij prachtige schuifdeur rails aan voor binnendeuren, maar ook het zeer unieke schuifdeursysteem kast om zelf schuifdeuren te maken.