CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Wc sloten

5 Aantal producten

Wc sloten

Bent u op zoek naar een nieuw slot voor uw wc / badkamer deur? Wovar levert insteeksloten voor wc deuren in veel verschilende varianten. Deze wc sloten zijn verkrijgbaar in 3 verschillende varianten. Namelijk een wc slot met zwarte voorplaat, een wc slot met witte voorplaat en een wc slot met rvs voorplaat. Wc sloten van Wovar hebben een WC maat van 63 mm. Dit houdt in dat de hart op hart afstand van de deurklink tot het slotgat 63 mm is.

Wovar is hét adres voor kwalitatief hoogwardige insteeksloten, wij bezorgen in heel Nederland en België sloten uit eigen voorraad vrijwel altijd de volgende dag bij u thuis! Bouwbedrijven, klusbedrijven, hoveniers en ZZP'ers in de bouw profiteren van extra voordeel met een zakelijk account zoals korting op alle aankopen, een handig orderoverzicht en de mogelijkheid tot spoedlevering. 

Wij leveren onze wc sloten allemaal inclusief een standaard sluitplaat voor in uw deurkozijn. Hier hoeft u dus niet bij na te denken, maar wellicht is de sluitplaat welke al in uw kozijn zit nog in prima staat, in de meeste gevallen passen de nieuwe sloten hier ook naadloos in. De meegeleverde sluitplaat hoeft u dus niet persee te gebruiken. Onze wc sloten beschikken over een WC-maat van 63 mm, dit is de hart-op-hart afstand tussen het gat voor deurklink en die van de vrij-bezet indicator. Meet indien u uw deurbeslag wenst te hergebruiken goed op of dit ook in uw situatie passend is.

Wc sloten en badkamersloten

Deze insteek wc sloten worden ook gebruikt voor badkamerdeuren en geven u de mogelijkheid om de deur van binnenuit op slot te doen. Hierdoor gebruikt u de vrij bezet indicator van uw wc deurbeslag. Zoekt u ook nog dit bijpassend toilet-deurbeslag? In ons ruime assortiment vindt u wc garnituur in diverse varianten. Denk hierbij aan losse rozetten voor wc of een complete set deurbeslag op schild welke voorzien zijn van een ingebouwd vrij-bezet plaatje. De losse deurrozetten dient u nog wel te combineren met bijpassende deurklinken naar keuze. Wat betreft ons assortiment wc deurbeslag is het verstandig om de juiste WC maat te kiezen, hier zit uiteraard verschil in, de meest gehanteerde maat is een WC-63 mm.

WC Deurbeslag zwart

Volledig meegaand met de laatste trend doet u door uw deurbeslag in de kleur zwart te kiezen. Hier passen dan weer perfect onze wc sloten met zwarte voorplaat bij. Dit past perfect bij onze overige accessoires zoals zwarte scharnieren en deurstoppers zwart. Dergelijk wc deurbeslag in deze prachtige industriele kleur treft u onder andere aan in de categorie deurbeslag zwart.

Jaren 30 deurbeslag

Los van zwart deurbeslag zien wij een andere opkomende trend, namelijk retro deurbeslag. Dit jaren 30 deurbeslag kenmerkt zich door het gebruik van nikkel in glanzend of een matte uitstraling. Dit wordt gecombineerd met een prachtige nostalgische zwarte ebbenhouten handgreep welke een ton-model heeft. Hierdoor ontstaat een sfeertje welke in de jaren 30 met name in de Amsterdamse School bouwstijl terug zagen. Ook in deze serie levert Wovar prachtig bijpassende deurklinken en toilet sloten.

Online deurbeslag en sloten kopen

Voor een wc insteekslot met alle benodigde toebehoren bent u bij Wovar aan het juiste adres. Wij leven tevens een heel industrieel model wc garnituur. Hierbij is een speciaal wc insteekslot niet nodig maar dit model vergendelt uw deur door een speciale overslag methode. De meest belangrijke tip welke we u kunnen meegeven bij het uitzoekn van bijpassend deurbeslag is: controleer voor de zekerheid nog even de WC-maat van uw wc deurbeslag indien u kiest voor wc deurbeslag op schild. Bij deurbeslag op rozet maakt dit niet uit, dat past namelijk altijd. De voorplaat is afgerond en is 174 x 20 mm, hiermee is dit geschikt voor de meeste deuren welke een slotkast hebben ingefreesd. Indien u deze nog moet maken in uw deur bekijkt u onze handige freesmallen.

Zie naast onze wc sloten ook ons wc deurbeslag. Daarnaast levert Wovar ook loopsloten, kastsloten en dag en nachtsloten. Los van deze insteeksloten bent u ook voor andere sluitmiddelen zoals kantschuiven, espagnoletten, cilindersloten en oplegsloten bij ons op het juiste adres! En wat te denken van ons zeer luxe schuifdeursystemen zoals een kastenwand met het schuifdeursysteem kast of zelf een loftdeur maken met onze schuifdeur rails