Bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Draadeinden Verzinkt

Wovar levert draadeinden verzinkt in de kwaliteiten 4.8 en 8.8. Het verschil wordt bepaald door de treksterkte van de draadeinden. Draadeinden worden ook wel draadstangen of draadankers genoemd. De verzinkte draadeinden 4.8 kwaliteit zijn zeer geschikt voor het ophangen van armaturen of radiatoren. De draadeinden verzinkt 8.8 kwaliteit worden veel gebruikt in de constructiebouw en de metaalindustrie.

Naar verzinkte draadeinden levert Wovar ook draadeinden RVS. Wilt u de draadeinden van 1 meter verbinden? Bestel dan onze koppelmoeren mee. Bestel uw gegalvaniseerde draadstangen voor 22:00 uur voor bezorging de volgende dag, bezoging ook op zaterdag. Hardlopers zijn de m8, m10 en m12. 

Een draadeind is een een lange bout die volledig is voorzien van schroefdraad. Wovar levert draadeinden 1 meter lang in verschillende diktes. De diktes variëren van M4 tot en met M18. Vergeet niet de juiste moeren bij uw draadeinden mee te bestellen. Draadeinden verzinkt staal kunnen oxideren nadat de zinklaag wordt beschadigd. Probeer dit te voorkomen. Wilt u zeker weten dat uw draadeind niet gaat roesten? Kies dan voor onze draadeinden RVS. Vooral in vochtige ruimtes worden deze aangeraden.

Video: Alles over Wovar draadeinden

Draadeind verzinkt bestellen

Wovar biedt een breed en diep assortiment draadeinden verzinkt. De draadstangen zijn vrijwel altijd op voorraad. Op werkdagen besteld is de volgende dag al in huis! Profiteer van de hoge staffelkortingen en bestel minimaal 5 draadeinden verzinkt. Bestel RVS en verzinkte draadeinden voor de laagste prijs van A-merk Wovar. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Maak uw bestelling compleet! Maakt u bijvoorbeeld een overkapping, tuinhuis of carport? Gebruik onze epdm folie voor het platte dak. Maak een stevige constructie met onze tellerkopschroeven.