CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Draadeind M100

Filters

Draadeind M10

6 Aantal producten

Draadeind M10

U wilt draadeinden M10 kopen? Wovar een draadeind m10 in drie verschillende varianten. Namelijk met sterkte 4.8, sterkte 8.8 en van RVS. Draadeinden M10 zijn 1 meter lange bouten volledig voorzien van schroefdraad. U kunt draadeinden verlengen met behulp van onze koppelmoeren M10. Het is ook mogelijk om op bestelling draadeinden M10 in langere lengte te bestellen. Dit zijn draadeinden M10 in één geheel van 2 meter of zelfs 3 meter lang. Mocht u hier interesse in hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice! 

Zijn draadeinden M10 niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ons gehele assortiment draadeinden verzinkt of draadeinden rvs

Een draadeind M10 van verzinkt staal kan oxideren. RVS draadeinden m10 doen dit niet. Het voordeel van verzinkte draadeinden is dat deze sterker zijn dan rvs draadeinden. Een draadeind m10 met sterkte 4.8 wordt gebruikt voor het ophangen en verschillende objecten. Draadeinden met sterkte 8.8 zijn speciaal ontwikkeld voor de constructie bouw.

Draadeind M10 kopen?

Bestel draadeinden M10 voor de laagste prijs bij Wovar. Draadstangen m10 worden vrijwel altijd de volgende werkdag bij u thuis geleverd. Bedrijven in de bouw en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals korting met een zakelijk account.