CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
WandbrievenbussenBrievenbussenDeurbeslag

Filters

Wandbrievenbussen

3 Aantal producten

Wandbrievenbussen

Zoekt u naar een mooie brievenbus voor aan uw gevel? Op deze pagina kunt u verschillende wandbrievenbussen vinden. Een wandbrievenbus is niets meer dan een brievenbus zonder poten die u aan een wand of paal kunt bevestigen. Dit is ontzettend handig als u liever geen brievenbus in uw tuin heeft staan of als een briefplaat in uw deur geen optie is. 

Wovar heeft meerdere wandmodellen in het assortiment. U kunt kiezen uit zowel zwarte als roestvrij stalen modellen. Een zwarte brievenbus is heel mooi bij moderne huizen met zwarte accenten, zoals bijvoorbeeld een zwarte deur of zwarte kozijnen. Een RVS brievenbus is wat meer allround en zal ook nooit uit de mode raken. Ten slotte kunt u bij Wovar kiezen of een model wilt voor alleen brieven of een model waar u ook kleine pakketten in kunt ontvangen.  

Wandbrievenbus bestellen

Ieder huis heeft een brievenbus nodig. Dit is namelijk nodig om bijvoorbeeld een krant, een magazine of belangrijke brieven van de overheid te kunnen ontvangen. Heeft u dus nog geen brievenbus of bent u toe aan een nieuwe? Bestel deze dan snel bij Wovar! Bij ons bent u namelijk verzekerd van een brievenbus van kwaliteit voor een scherpe prijs. Grootverbruikers profiteren bij Wovar van een nog scherpere prijs met onze staffelkortingen. 

Bent u een zakelijke klant? Maak dan een zakelijk account aan. Hiermee krijgt u namelijk 15% korting op ons assortiment. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid tot spoedlevering, een eigen contactpersoon en een handig orderoverzicht. 

Is een wandbrievenbus toch niet helemaal wat u zoekt? Wovar heeft ook vele briefplaten in het assortiment.