CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis!
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Briefplaten

10 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Briefplaten

Zoekt u een mooie briefplaat voor uw voordeur? Wovar levert prachtige brievenbusplaten snel bij u thuis in heel Nederland en België. Of het nu gaat om een briefplaat zwart, een moderne brievenbus RVS of aluminium. Bij Wovar vindt u altijd een briefplaat die perfect bij uw entree past. Een briefklep is een prachtige manier om een brievenbus in uw voordeur te verwerken. Wij leveren briefplaten in diverse soorten en maten, zo heeft u altijd een bijpassende brievenbus voor uw deurknoppen, veiligheidsbeslag en overig deurbeslag.

Op deze manier hoeft u geen aparte postkast te plaatsen aan de muur van uw woning, waarin uw post toch altijd nat wordt. Onze brievenbuskleppen monteert u eenvoudig zelf in uw voordeur, gevel of garagedeur. kunt u gemakkelijk zelf monteren in uw voordeur, of andere deur in uw woning. Ook kunt u de brievenbusplaat monteren in een speciale kolom, om op deze manier een zeer strak afgewerkte brievenbus in een sokkel te creëren bij uw entree. 

Brievenbus deur bestellen

Wovar brievenbuskleppen zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Wilt u een grijze aluminium brievenbusklep, of toch liever een brievenbus zwart omdat dit beter past bij de rest van uw deurbeslag zwart? Wovar heeft briefplaten in diverse kleuren, vormen en modellen. Zo vindt u bij ons zowel naar binnen- als buitendraaiende varianten. Beide modellen zijn uitgevoerd met een veer zodat deze automatisch weer zullen sluiten. Alle briefplaten zijn bovendien voorzien van het aanbevolen formaat brievenbus zodat u ook brievenbuspakketjes of een brievenbus cadeau kunt ontvangen via onze brievenbussen.

Brievenbus tochtklep en tochtstrips

Zowel onze populaire brievenbusklep binnendraaiend als de variant hierop; brievenbusklep buitendraaiend, nagenoeg iedere brievenbusklep van Wovar is voorzien van een veer. Een brievenbusklep met veer is erg handig, omdat de briefklep zichzelf weer sluit. Zo heeft u nooit een brievenbusklep die open blijft staan, waarmee tocht en inregenen tegen worden gegaan. Heeft u alsnog last van tocht bij uw brievenbus? Dan plaatst u eenvoudig een tochtklep aan de binnenkant van de gleuf. Deze tochtkleppen voor briefplaten zijn apart verkrijgbaar en kunt u ook eenvoudig zelf monteren. Zijn tochtkleppen niet de oplossing om alle toch weg te nemen? Geen paniek bij Wovar treft u ook een uitgebreid assortiment tochtstrips aan.

Met een brievenbusklep heeft u uw brievenbuspakket meteen op de deurmat. Bovendien zorgen deze briefplaten maakt u het de bezorger erg makkelijk qua brievenbus, PostNL en andere pakket en bezorgdiensten kunnen op deze manier altijd de brievenbuspakketjes en andere post kwijt; een overvolle brievenbus is verleden tijd!

Brievenbusklep monteren

Om deze brievenbusklep te monteren in uw deur zult u precies te werk moeten gaan. U begint met het aftekenen van de zaagsnede, deze sleuf maakt u zo groot als het binnenwerk van de briefplaat. In de meeste gevallen is dit ongeveer 28 x 4 cm maar meet dit altijd goed op is ons advies. Om dit gedeelte uit te zagen boort u met een vlinderboor van 13 mm in beide uiteinden een gat door de deur. Vanuit deze gaten zaagt u met decoupeerzaag of reciprozaagmachine de sleuf uit. Gebruik hiervoor onze topkwaliteit decoupeerzaagjes of reciprozaagjes. Nadat u deze sleuf heeft gemaakt, boort u de schroefgaten aan weerszijden van de sleuf met een hardhoutboor. Meet hiervoor goed op welke dikte hardhoutboor u nodig heeft om ook de nokjes in het hout te laten verdwijnen en wat de afstand vanaf de rand van de sleuf tot deze schroefgaten is. Dit is een klusje wat zeer precies komt, probeer ten alle tijde zo recht mogelijk te boren door uw deur.

Wanneer u dit allemaal op de juiste plaats heeft gedaan, maakt u vervolgens erg gemakkelijk de briefplaat vast aan uw deur. Dit doet u met de meegeleverde boutjes. Aanbevolen gereedschap voor deze klus (bij hardhouten buitendeur) zijn: verschillende maten hardhoutboren, boormachine, decoupeerzaag of reciprozaagmachine, diverse meetgereedschap, timmermanspotloden en een passende schroevendraaier. Diverse andere handige toebehoren zijn schuurpapier, multitool zaagjes en overige gereedschap voor houtbewerking.

Brievenbusklep kopen

Heeft u interesse in een van de Wovar brievenbuskleppen? Bestel deze brievenbuskleppen van hoge kwaliteit bij Wovar. Wij leveren iedere brievenbusklep uit eigen ruime voorraad. Zo kunt u snel aan de slag en heeft u in een handomdraai uw eigen brievenbus gemaakt. Kies uit onze aluminium brievenbusklep zwart, aluminium brievenbusklep of rvs brievenbus.