CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis!
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Steenboren

24 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Steenboren

De Wovar steenboren zijn geschikt voor het boren in baksteen, kalkzandsteen, en cellenbetonblokken. De steenboren van Wovar zijn zelfs nog te gebruiken voor het boren in beton. De steenboren hebben een cylindrische aansluiting en zijn voorzien van een A-symmetrische spiraal. De carbide kop van de steenboor zorgt voor het vergruisen van steen en beton. Wilt u gaten boren in hard tot zeer hard beton? Dan raden wij u aan om te kiezen voor een boor met SDS plus aansluiting, deze boren vindt u in onze categorieën Betonboren SDS-plus en Betonboren SDS-plus Premium 

Kun je met een steenboor in beton boren?

Met een standaard steenboor wordt afgeraden om te boren in beton. Het grote verschil tussen een steenboor en een betonboor is het materiaal van de boorpunt. Bij een simpele steenboor is de kop van de boor uit hetzelfde materiaal gemaakt als de boor zelf. Bij een betonboor is er een speciale punt op de voorkant van de boor geplaatst. De steenboren van Wovar zijn voorzien van een carbide punt, deze steenboren zijn dus anders als de standaard steenboren. Doordat er bij de Wovar steenboren gebruik wordt gemaakt van een harde carbide punt, is deze boor ook geschikt voor licht boorwerk in beton.

Video: Welke steenboor heb ik nodig?

Hoe boren in een stenen muur

Voor het boren in een muur van baksteen wordt aangeraden om een steenboor of een betonboor te gebruiken. Voor het boren in baksteen is het van belang om de klopfunctie van uw boorhamer niet te gebruiken. Wanneer u de klopfunctie gebruikt tijdens het boren in baksteen, is de kans zeer groot dat de baksteen breekt. De meeste boorhamers zijn gelukkig voorzien van een draaiknop voor het instellen van de boorstand op de boormachine. Deze dient u voor het boren in baksteen altijd op de gewone boorstand te zetten. Boren in baksteen of kalkzandsteen is met het gebruik van een goede accuboormachine ook mogelijk. Wanneer u beschikt over een accuboormachine met een hoog genoeg toerental, is het ook mogelijk om met de accuboormachine en de juiste boor gaten te boren in baksteen of kalkzandsteen.

Steenboor kopen

Bent u op zoek naar steenboortjes van hoge kwaliteit en tegen zeer scherpe prijzen? Dan bent u bij Wovar aan het juiste adres! Tevens bieden wij voor grootverbruikers aantrekkelijke staffelkortingen op onze boren! Zakelijke klanten nodigen wij uit om een zakelijk account bij Wovar te openen, hiermee krijgt u altijd een vaste zakelijke korting op uw bestellingen.

Naast de steenboren heeft Wovar ook boren voor andere materialen in haar assortiment. Neemt u bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze slangenboren of vlinderboren