CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
MetaalschroevenZelftappersSchroeven

Filters

Metaalschroeven

2 Aantal producten

Metaalschroeven

Wovar levert verzinkte metaalschroeven van staalklasse 4.8 in verschillende afmetingen. Deze schroeven beschikken over een schroefdraad tot aan de platte kop en zijn enorm sterk. Metaalschroeven worden gebruikt voor de bevestiging van bijvoorbeeld metalen platen. Metaalschroeven, ook wel 'Parkers' genoemd, bezitten geen boorpunt aan de onderkant, maar zijn plat afgewerkt. Door de platte kop van deze schroef zinkt hij mooi weg in het materiaal, waardoor de schroefverbinding nauwelijks zichtbaar is.

Bestel deze ijzersterke metaalschroef vandaag nog en profiteer van onze snelle levering binnen 24 uur. Wovar bezorgt ook op zaterdagen! 

De metaalschroeven van Wovar zorgen voor een ijzersterke verbinding dankzij het verzinkte staal. Ze worden meestal gebruik bij de montage van metalen platen en bij andere lichte verbindingen. De schroeven zijn zeer eenvoudig te monteren, meestal in combinatie met een doorsteek montage. 

Metaalschroeven bevestigen

Het bevestigen van deze parkerschroeven is vrij eenvoudig. Voordat het schroeven van start gaat, boor je eerste een klein gaatje in het te bevestigen materiaal ter grootte van de schroef. Maak hierbij gebruik van een metaalboortje. Zodra het materiaal voorgeboord is, kan men met behulp van een schroevendraaier of een accuboormachine de schroef aandraaien. De metaalschroeven van Wovar beschikken over een PH-2 kruiskop en kunnen zodoende met een PH-2 schroevendraaier of een accuboor met PH-2 bitje worden aangedraaid.

Verzinkte metaalschroeven bestellen

Bestel de metaalschroeven van Wovar snel en tegen een gunstige prijs! Heeft u een bouw-, klus of hoveniersbedrijf? Maak dan een zakelijk account aan en profiteer van extra voordelen zoals een handig besteloverzicht en een vaste zakelijke korting. 

Zijn deze metaalschroeven niet helemaal de schroeven die u zoekt? Bekijk dan onze complete categorie met schroeven. Naast ons ruime assortiment schroeven kunt u bij ons ook voor andere bevestigingsmaterialen terecht.