• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Kleur
Voorraad
Prijs
tot

Woca vloerolie

Uw vloer voorzien van een A-kwaliteit vloerolie? Het assortiment Woca vloerolie van Wovar biedt verschillende hoogwaardige oliën in diverse kleuren! De oliën versterken en voeden uw vloer, verlengen de levensduur van uw vloer en zijn ook nog eens milieuvriendelijk geproduceerd. Op de productpagina's kunt u de gewenste hoeveelheden selecteren. 

Wovar lever naast de onderhoudsolie ook olie conditioner. De conditioner is een minder intensieve (tussen)behandeling, welke uw vloer reinigt en tijdelijk weer beschermt. Op zoek naar meerdere producten voor uw vloer, waaronder egaline of onderhoudsproducten? Neem snel een kijkje in ons assortiment vloeren.

3 producten
Sorteren op voorraad
1-3 van de 3 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Samen met Woca heeft Wovar de handen ineengeslagen om een assortiment samen te stellen, zodat u gemakkelijk en snel uw vloer kunt beschermen met olie van A-kwaliteit. Zo vindt u op deze pagina Woca Masterolie als basisbehandeling van onbehandelde vloeren. Ook vindt u onderhoudsolie voor vloeren die al eens geolied zijn. Daarnaast bieden wij ook olie conditioners aan. Deze olie geldt als een tussen behandeling voor geoliede vloeren.

Houten vloer behandelen

Wanneer u een vloer heeft gekocht en geplaatst die nog niet behandeld is met een olie, wax of beits, dan is het belangrijk dat u deze gelijk behandelt. Voor deze behandeling hebben wij de Masterolie van Woca. Deze olie beschermt het hout en geeft tegelijkertijd de prachtigste kleuren. Let hier bij wel op: De witte masterolie geeft niet een volledig witte kleur, maar meer een witte afwerking aan het bruine hout. De olie is makkelijk aan te brengen en gaat lang mee. Vervolgens is het te onderhouden met de verschillende artikelen van Woca, te vinden in ons assortiment vloer onderhoudsproducten.

Onderhoudsolie houten vloer

De onderhoudsoliën van Woca worden gebruikt om vloeren te behandelen en te onderhouden die al eerder behandeld zijn met een olie. De onderhoudsoliën zijn verkrijgbaar in twee kleuren: naturel en wit. De witte olie wordt vanzelfsprekend gebruikt bij het onderhouden van wit geoliede vloeren en naturel voor de andere vloeren. Naturel is ook verkrijgbaar in handige spuitflacon! De olie kunt u gewoon zelf aanbrengen. Volg dan wel altijd de instructie die u vindt op de pagina van het product.

Olie conditioner

Een olie conditioner kunt u zien als een soort tussenbehandeling. Waar onderhoudsolie al snel een redelijk grote ingreep is, is de olie conditioner dat niet. Bij een behandeling met een olieconditioner wordt de vloer gereinigd en de bescherming weer tijdelijk wat verbeterd. Met de conditioner wordt groot onderhoud nog even uitgesteld!

Woca olie kopen

Bestel uw Woca vloerolie nu voordelig bij Wovar en zorg ervoor dat uw houten vloeren er weer goed uitzien en voorzien zijn van een goede bescherming! Bedrijven in de bouw- en/of klusbranche profiteren met een zakelijk account van vele voordelen. Zo ontvangt u een vaste zakelijke korting, krijgt u een vast contactpersoon en een handig online besteloverzicht. 

Voor alle producten voor uw houten vloer neemt u een kijkje in ons assortiment vloeren.