• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Vloeren olie en meer

De beste vloerolie en andere onderhoudsartikelen voor houten vloeren bestelt u eenvoudig en snel bij Wovar. Ontdek bijvoorbeeld de Woca vloerolie, welke in vele verschillende tinten verkrijgbaar is. Naast een zeer breed assortiment aan vloerolie en andere vloerproducten, voorzien wij u graag van handige tips bij het aanbrengen van de olie. Een houten vloer onderhouden en beschermen is voor iedere klusser en doe-het-zelver eenvoudiger dan u in eerste instantie denkt. Daarnaast heeft u er langdurig plezier van, doordat uw vloer voorzien zal zijn van een hoogwaardige bescherming. 

Houten vloeren behandelen

Wij van Wovar zijn dol op hout, en daarom dus óók op houten vloeren. Houten vloeren zijn onderhevig aan slijtage, omdat er dagelijks overheen gelopen wordt. Een goede bescherming is daarom van groot belang. Bij Wovar kunt u kiezen uit vele verschillende kleuren, zoals walnoot, zwart, grijs, wit en bruin. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het assortiment Woca vloerolie

Een Wova Masterolie kunt u bijvoorbeeld gebruiken als basisbehandeling voor onbehandelde vloeren. Ook leveren wij oliën voor vloeren die al eens behandeld zijn. Naast olie voor vloeren kunt u bij ons ook terecht voor intensiefreinigers, natuurzeep, vlekverwijderaars en neutralizers. Uiteraard leveren wij ook de accessoires waarmee u uw vloer in de olie kunt zetten en/of reinigen.

Bescherming parketvloer

Wanneer u een vloer heeft gekocht en geplaatst die nog niet behandeld is met een olie, wax of beits, dan is het belangrijk dat u deze gelijk behandelt. Voor deze behandeling hebben wij de Masterolie van Woca. Deze olie beschermt het hout en geeft tegelijkertijd de prachtigste kleuren. Let hier bij wel op: De witte masterolie geeft niet een volledig witte kleur, maar meer een witte afwerking aan het bruine hout. De olie is makkelijk aan te brengen en gaat lang mee. Vervolgens is het te onderhouden met de verschillende artikelen van Woca, die u uiteraard ook in ons assortiment kunt vinden!

Onderhoudsolie parket

De onderhoudsoliën van Woca worden gebruikt om vloeren te behandelen en te onderhouden die al eens eerder behandeld zijn met een olie. De onderhoudsoliën zijn verkrijgbaar in twee kleuren: naturel en wit. De witte olie wordt vanzelfsprekend gebruikt bij het onderhouden van wit geoliede vloeren en naturel voor de andere vloeren. Naturel is ook verkrijgbaar in handige spuitflacon! De olie kunt u gewoon zelf aanbrengen. Volg dan wel altijd de instructie die u vindt op de pagina van het product.

Woca olie conditioner

De Woca olie conditioner kunt u zien als een soort tussenbehandeling. Waar onderhoudsolie gebruiken al snel een redelijk grote ingreep is, is de olie conditioner dat niet. Met een behandeling met een olieconditioner wordt de bescherming weer wat verbeterd en de vloer wordt er ook door gereinigd. Met de conditioner wordt groot onderhoud nog even uitgesteld!

Intensiefreiniger houten vloer

De intensiefreiniger is gebruikt voor grondige reiniging van uw houten vloer. De reiniger is makkelijk te gebruiken en maakt de vloer weer helemaal schoon. De reiniger is ook prima te gebruiken voor het reinigen van ander hout zoals meubels binnen en buiten het huis! De intensiefreiniger wordt vaak gekocht in combinatie met een onderhoudsolie of masterolie. Bij deze producten wordt de reiniger namelijk gebruikt als voorbehandeling voor het beste resultaat. Volg altijd goed de instructiebladen die van de producten te vinden zijn op onze website!

Natuurzeep

De natuurzeep van Woca wordt gebruikt bij het reinigen en schoonmaken van alle soorten houten vloeren. Ook zorgt de zeep er voor dat er een extra beschermlaagje op uw vloer terecht komt. Dit zorgt er voor dat vervuiling en beschadiging in de toekomst minder snel voor komt. Dit maakt de natuurzeep uniek ten opzichte van andere zepen voor het schoonmaken en dweilen van een vloer. De zeep is het beste aan te brengen met een Swepmop of Spraymop.

Vlekverwijderaar vloer

Onder het kopje vlekverwijderaars vindt u bij ons artikelen die helpen bij het verwijderen van vlekken op houten vloeren. Dit zijn sprays die u gemakkelijk op de vloer spuit en vervolgens kunt u de vlek verwijderen. Lees ook bij vlekverwijderaars altijd goed de gebruiksaanwijzing. De ene moet langer intrekken dan de andere enzovoort. Het is handig om bepaalde vlekverwijderaars altijd in huis te hebben. Voor vlekken geldt namelijk: hoe eerder u ze aanpakt, hoe sneller ze verdwijnen!

Vloer accessoires

Voor het behandelen van uw houten vloer met Woca artikelen heeft u in veel gevallen bepaalde accessoires nodig. Zo zijn er pads die u kunt gebruiken bij het inboenen van de verschillende oliën, een handige dweil om de vloer te zepen en een handige wisser met sprayflacon. Ook vindt u houders voor de pads, zodat u de pads gemakkelijk kunt gebruiken. De accessoires zijn gemakkelijk direct bij te bestellen!