CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Punttangen

5 Aantal producten

Punttangen

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede punttang? Wovar heeft voor u verschillende soorten punttangen, die stuk voor stuk allemaal van A-kwaliteit zijn. In de categorie kunt u platbektangen, rondbektangen, radiotangen en telefoontangen vinden. Deze tangen behoren allemaal tot de gereedschapskoffer van de elektricien. De platbektang is de ideale tang om bijvoorbeeld ijzerdraad vast te pakken en te buigen. Dankzij de smalle bek kunt u hier ook mee werken op lastig bereikbare plekken. De bek van onze platbektang is vlak, vrij breed en heeft getande grijpvlakken voor optimale grip. 

De rondbektang van Wovar is perfect voor bijvoorbeeld het buigen van draadogen. De bek van deze tang heeft ronde, korte bekken die met precisie zijn geslepen. Radio- en telefoontangen zijn perfect geschikt voor het fijnere grijp- en knipwerk. Beide soorten hebben vlakronde, lange, spits toelopende bekken. Ze zijn geschikt voor zachte, middelharde en harde draden. 

Punttangen bestellen 

Als u op zoek bent naar een goede punttang bent u bij Wovar aan het juiste adres. Bestel daarom snel één van onze punttangen. U bent bij Wovar namelijk verzekerd van een kwaliteitsproduct. Bent u een zakelijke klant? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer van 15% korting op ons gehele assortiment. Met een zakelijk account profiteert u ook van een eigen contactpersoon, een handig orderoverzicht en de mogelijkheid tot spoedlevering. 

Heeft u meerdere tangen nodig? Maak dan gebruik van onze staffelkortingen. Op de meeste producten in het assortiment biedt Wovar aantrekkelijke staffelkortingen aan. 

Bent u op zoek naar een ander soort tang? Wovar heeft namelijk nog vele andere soorten tangen in het assortiment zoals waterpomptangen en nijptangen.