CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Schuttingschroeven0

Filters

Schuttingschroeven

43 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Schuttingschroeven

Schuttingschroeven zijn speciale schroeven waar u schuttingplanken of schermen mee monteert. De schuttingschroeven van Wovar zijn gemaakt van ijzersterk RVS 410 kwaliteit of van verzinkt van staal. Deze behouden optimale kracht in alle weersomstandigheden en hebben een oneindige levensduur. Ook onze speciale grijs gecoate schroeven voor schuttingen zijn geschikt voor alle houtsoorten. Schuttingschroeven zijn ook razend populair bij het maken van steigerhouten meubels. Kies voor standaard 16 tot 18 mm tuinplanken voor schuttingen de 4x50 mm schroef. Voor L-vormige hoekjes kunt u 4x40 mm schroeven gebruiken. Bestel schuttingschroeven voor 22.00 voor levering de volgende dag. Bezorging ook op zaterdag en maandag.  

Steeds meer mensen ontdekken onze RVS schroeven voor schuttingplanken monteren. Deze RVS410 schroeven zijn sterk en oxideren niet. Uiteraard zijn onze verzinkte schuttingschroeven ook ijzersterk, deze kunnen echter wel sneller licht gaan roesten. De trend zijn grijs gecoate schroeven, geschikt voor allerlei houten tuinplanken.  

De schuttingschroeven van Wovar beschikken over een extra diepe torx indruk. Deze hebben een perfecte passing op Wovar torx bits. Een torx aandrijving is een stervormige aandrijving met 6 uiteinden. Uw schroefmachine heeft bij torx schroeven extra grip en slipt niet tijdens het indraaien van de schuttingschroeven.

Video Hoe monteer ik schuttingplanken met deze schroeven?

Bekijk hieronder de video of lees handige tips in onze blog over hoe monteer je schuttingplanken met onze tuinschroeven

Welke punt hebben de schroeven voor schuttingen?

De schroeven voor schuttingen van Wovar hebben een scherpe snijpunt. Deze snijpunt snijdt eenvoudig door alle houtsoorten heen. Bij hardhout is het nodig even voor te boren. Dit doet u met onze hardhout boortjes. Monteer uw schuttingplanken stevig vast met onze schuttingschroeven van RVS410 edelstaal. Bij zacht houten schuttingplanken voldoen onze 4mm dikke schuttingschroeven. Bij hardhouten schuttingplanken raden wij aan om te kiezen voor 5mm dikke schuttingschroeven.

U weet dat u de juiste lengte schroeven hebt als de schroef voor meer dan de helft in uw schuttingpaal is gedraaid. Bij een schuttingplank 2cm dik raden wij aan om minimaal voor schuttingschroeven te kiezen met een lengte van 40 mm. Schuttingplanken dienen aan elke schuttingpaal die ze overlappen bevestigd te worden. Doe dit met 2 schuttingschroeven per paal.

Welke kop hebben de schuttingschroeven?

De schuttingschroeven zijn voorzien van een platverzonken kop met aan de onderkant freesribben. Hierdoor verzinkt de kop beter in het hout. Dit leidt tot een prachtige afwerking van uw schutting. Halverwege de schuttingschroeven zitten schachtribben. Deze maken ruimte voor de schacht van de schroef waardoor er minder spanning op de schroeven staat tijdens het indraaien. Hierdoor behoudt de schuttingschroef niet alleen optimale kracht, maar kunt u ook meer schroeven per acculading monteren.

Online schroeven voor schuttingen kopen

Wilt u schuttingplanken monteren die jarenlang strak tegen uw schuttingpalen blijven zitten? Kies voor onze hoogwaardige schuttingschroeven. De schroeven zitten verpakt in dozen van 100 en 200 stuks. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account