Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Schuttingschroeven

Schuttingschroeven zijn speciale schroeven waarmee u schuttingplanken of -schermen monteert. De schuttingschroeven van Wovar zijn gemaakt van ijzersterk rvs 410-kwaliteit. Ze behouden optimale kracht in alle weersomstandigheden en hebben een oneindige levensduur. Deze schroeven voor schuttingen zijn geschikt voor alle houtsoorten. Zelfs agressief looizuur dat in vele hardhoutsoorten voorkomt, tast deze schroeven niet aan. Schuttingschroeven zijn ook razend populair bij het maken van steigerhouten meubels.

De schuttingschroeven van Wovar hebben een extra diepe Torx-indruk. Die past perfect op Wovar Torx-bits. Een Torx-aandrijving is een stervormige aandrijving met 6 uiteinden. Uw schroefmachine heeft bij Torx-schroeven extra grip en slipt niet tijdens het indraaien van de schuttingschroeven.

Welke punt hebben de schroeven voor schuttingen?

De schroeven voor schuttingen van Wovar hebben een scherpe snijpunt. Deze snijpunt snijdt vlot door alle houtsoorten. Bij hardhout is het nodig om even voor te boren. Dat doet u met onze hardhoutboortjes. Monteer uw schuttingplanken stevig vast met onze schuttingschroeven van rvs 410-edelstaal. Bij zachthouten schuttingplanken voldoen onze 4 mm dikke schuttingschroeven. Bij hardhouten schuttingplanken raden wij aan om te kiezen voor 5 mm dikke schuttingschroeven.

U weet dat u de juiste lengte schroeven hebt als de schroef voor meer dan de helft in uw schuttingpaal is gedraaid. Bij een schuttingplank van 2 cm dik raden wij aan om minimaal voor schuttingschroeven te kiezen met een lengte van 40 mm. Schuttingplanken dienen aan elke paal die ze overlappen bevestigd te worden. Doe dat met 2 schuttingschroeven per paal.

Welke kop hebben de schuttingschroeven?

De schuttingschroeven zijn voorzien van een platverzonken kop met aan de onderkant freesribben. Daardoor verzinkt de kop beter in het hout. Dat geeft een prachtige afwerking van uw schutting. Halverwege de schuttingschroeven zitten schachtribben. Die maken ruimte voor de schacht van de schroef waardoor er minder spanning op de schroeven staat tijdens het indraaien. Zo behoudt de schuttingschroef niet alleen optimale kracht, maar kunt u ook meer schroeven per batterijlading monteren.

Online schroeven voor schuttingen kopen

Wilt u schuttingplanken monteren die jarenlang strak tegen uw schuttingpalen blijven zitten? Kies voor onze hoogwaardige schuttingschroeven. De schroeven zitten verpakt in dozen van 100 en 200 stuks. Bedrijven krijgen extra voordeel bij Wovar door middel van een persoonlijke kortingscode. Heeft uw bedrijf nog geen kortingscode? Ontdek Wovar zakelijk en meld u hier aan!