CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
 • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
 • 30 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 79 euro
RVS spijkers met verloren kop 1.6 x 25 mm - 1 KGRVS SpijkersNagels en Spijkers

RVS spijkers met verloren kop 1.6 x 25 mm - 1 KG

rvs_spijkers_verloren_kop
91,99 €
76,02 € excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor RVS spijkers met verloren kop 1.6 x 25 mm - 1 KG?

 • Roest niet!
 • Sterk staal voorkomt krom slaan

  RVS spijkers met verloren kop 1.6 x 25 mm - 1 KG

  Bent u op zoek naar spijker met een verloren kop? De spijkers met verloren kop bij Wovar zijn van RVS gemaakt. Doordat ze niet roesten, kunnen ze zowel in vochtige ruimtes als buitenshuis wordn gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan gevelbekleding of andere contructies met houten latten. Deze spijkers zijn 1.6 x 25 mm en verkrijgbaar per doos van 1 kg. 

  Functie van verloren kop

  De verloren kop kan handig zijn wanneer je het montagewerk niet zichtbaar wilt hebben. Er komt namelijk geen kop op het hout te liggen. U kunt de spijker dus gemakkelijk oververfen en zo helemaal wegwerken. Wanneer u de spijker nog net iets dieper in het hout tikt met behulp van een drevel, kunt u het gat ook dichtplamuren en daarna overschilderen. Op die manier is de spijker helemaal netjes weg te werken. 

  De stift van de nagel is glad, wat het inslaan gemakkelijk maakt. Wel is het bij gevelbekleding zo dat door de werking van het hout, spijkers met een gladde stift kunnen gaan meebewegen. Wanneer u meer zekerheid wilt, raden we aan om bij de montage van gevelbekleding bolkopschroefnagels te gebruiken. Deze zijn voorzien van ribbels en een gedraaide stift. Het nadeel is dat bij deze bolkopschroefnagels, de kop van de spijker op het hout blijft liggen. 

  Spijkers met verloren kop kopen

  Koop uw RVS spijkers met verloren kop nu voor een zeer aantrekkelijke prijs bij Wovar! Bedrijven in de bouw- klus en tuinsector profiteren altijd van vele andere voordelen, met een zakelijk account. Denk aan vaste kortingen, inzage in de bestelgeschiedenis en een vast contactpersoon. 

  91,99 €
  76,02 € excl. BTW
  Niet bestelbaar
  Betaal veilig en vertrouwd
  Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
  A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
  GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
  GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO