CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Ladegeleiders Push to Open

7 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Ladegeleiders Push to Open

Op zoek naar een Push-to-Open ladegeleider? Wovar biedt ze in verschillende maten. Push-to-open lades zijn een type lade dat kan worden geopend zonder het gebruik van traditionele handgrepen. In plaats daarvan duwt de gebruiker op de voorkant van de lade om deze te ontgrendelen en de lade te openen. Dit type lade kan handig zijn omdat het zorgt voor een gestroomlijnd en overzichtelijk uiterlijk, omdat er geen handgrepen zijn die het gladde oppervlak van de voorzijde van de lades verstoren. De push to open ladegeleiders van Wovar zijn uitgerust met het kogelgeleider mechanisme. Kogelgeleiders glijden stabieler dan rolgeleiders. Daarnaast zijn ze gemaakt van gegalvaniseerd staal, waardoor ze roestbestendig zijn en een glanzende afwerking hebben. Wovar biedt Push-to-Open kogelgeleiders in diverse maten tegen scherpe prijzen. 

Push to open ladegeleiders

Push-to-open lades zijn een soort lade die kan worden geopend door op een knop of een grendel aan de voorkant van de lade te drukken in plaats van een traditionele handgreep te gebruiken. Dit soort lades kunnen in verschillende situaties nuttig zijn, waaronder:

  • Wanneer de ruimte beperkt is: Push-to-open-lades hebben geen handgrepen of uitstekende hardware nodig, dus ze kunnen een goede optie zijn in krappe ruimtes waar traditionele handgrepen moeilijk te gebruiken zijn of in de weg kunnen zitten.
  • Als je een strakke, moderne look wilt: Push to open lades kunnen een strakke, gestroomlijnde look geven aan een meubelstuk of kast.
  • Als u jonge kinderen heeft: Duwen om lades te openen kan veiliger zijn voor jonge kinderen, omdat er geen handvatten zijn waar ze per ongeluk met hun vingers tussen kunnen komen.
  • Als u het gemakkelijker wilt maken om lades te openen: Voor mensen met beperkte kracht of mobiliteit kunnen lades met een drukknop gemakkelijker te gebruiken zijn dan lades met handgrepen.

Bevestigen push to open ladegeleider

Stap 1: Monteer de ladegeleider op de gewenste hoogte aan de binnenkant van de kast
Stap 2: Trek de geleiders volledig uit
Stap 3: Plaats de lade tussen de volledig uitgeschoven geleiders
Stap 4: Monteer de lade vast aan de ladegeleiders 

Belangrijk: Let er op dat de lade en ladegeleiders altijd recht gemonteerd worden. Wij raden daarom aan om hier een waterpas bij te gebruiken. Daarnaast is het van belang dat de ruimte tussen de lade en het frame minimaal 0,2 mm tot 0,5 mm breder is dan de dikte van de geleider. 

Push to open ladegeleider kopen

Kies voor kwaliteit en bestel push-to-open ladegeleiders van Wovar vandaag nog. Heeft u een bouw- of klusbedrijf of bent u een hovenier? Meld u zich dan aan voor een zakelijk account en geniet van extra voordelen zoals korting.

Zijn push-to-open ladegeleiders niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan onze ook eens onze: