• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Lengte
Kleur
Hoogte
Breedte
Voorraad
Prijs
tot

Ladegeleiders Softclose

Op zoek naar zacht sluitende lade? Een ladegeleider met 'soft close' is een soort ladegeleider die is uitgerust met een mechanisme dat de sluitingssnelheid van de lade afremt, zodat deze niet met een klap dichtgaat. Deze functie kan de levensduur van de lade verlengen en het gebruik ervan aangenamer maken. De softclose ladegeleiders van Wovar zijn voorzien van het kogelgeleider mechanisme. Een kogelgeleider glijdt stabieler dan een rolgeleider. Daarnaast is het gemaakt van verzinkt staal, waardoor het niet snel roest en een mooie glans heeft. Wovar biedt verschillende maten soft-close kogelgeleiders voor een scherpe prijs.

7 producten
Sorteren op voorraad
1-7 van de 7 producten
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Softclose ladegeleider

Naast het verlengen van de levensduur van de lade en het voorkomen van het dichtgooien, kunnen zacht sluitende laden ook handiger zijn voor gebruikers, omdat ze minder inspanning vereisen om te sluiten. Ze zijn ook stiller dan traditionele laden, wat een voordeel kan zijn in omgevingen waar het geluidsniveau laag moet blijven.

Bevestigen ladegeleider

Stap 1: Monteer de ladegeleiders op de gewenste hoogte in de kast
Stap 2: Trek de geleiders compleet uit
Stap 3: Plaats lades tussen de volledig uitgeschoven geleiders
Stap 4: Monteer de lade aan de ladegeleiders

Let op: zorg ervoor dat de lades en ladegeleiders altijd recht worden geïnstalleerd. Daarom is het raadzaam om hier een waterpas te gebruiken. Ook is het belangrijk dat de afstand tussen lade en frame minimaal 0,2 mm tot 0,5 mm breder is dan de dikte van de geleider.

Vanwege de hoge stabiliteit kan de kogelgeleider ook verticaal worden gemonteerd. Houd er echter rekening mee dat bij verticale montage het maximale laadvermogen wordt opgeofferd. Deze ladegeleiders zijn geschikt voor lades met een diepte van 250-390 mm, een uittreklengte van 120-290 mm en een maximaal draagvermogen van 40-50 kg.

Softclose ladegeleider kopen

Kies voor kwaliteit en bestel soft-close ladegeleiders van Wovar vandaag nog. En heeft u een bouw- of klusbedrijf of bent u een hovenier? Meld u zich dan aan voor een zakelijk account en geniet van extra voordelen zoals extra korting.

Zijn soft-close ladegeleiders niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan onze ook eens onze: