CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Magneetsloten

8 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Magneetsloten

Magneetsloten zijn een variant op de traditionele insteeksloten waarbij de dagschoot enkel in het kozijn uit het slot komt. Wovar levert een magneetslot namelijk altijd met een magnetische sluitkom welke in het kozijn zal worden gemonteerd. Deze sluitkom zorgt ervoor dat de dagschoot van het magneetslot uit het lot wordt getrokken waardoor de deur vergrendelt zit in het kozijn. Een magneetslot heeft doorgaans dezelfde afmetingen als een doorsnee insteekslot van uw binnendeur, het vervangen is dus een fluitje van een cent!

Wovar bezorgt magneetsloten in heel Nederland en België vanuit eigen ruime voorraad. 

Zorg voor een prachtige luxe uitstraling van uw binnenduer door te kiezen voor een magneetslot. Een magneetslot is met name populair door het ontbreken van een nachtschoot van het slot. Hierdoor krijgt u een strakke en moderne look. De magneetsloten leveren wij met een luxe RVS voorplaat of een moderne zwarte voorplaat. Hierin kiest u simpelweg de juiste kleur voorplaat welke het beste bij de rest van uw deurklinken en deurbeslag past.

Magneetsluiting deur

Kiest u voor een magneetslot? Dan heeft u geen enkele kans op beschadigingen aan uw kozijn of sluitplaat. De magneetsloten van Wovar beschikken namelijk over een dagschoot welke altijd in het slot zit tenzij de deur gesloten is. Hierdoor is het onmogelijk om met bijvoorbeeld uw kleding achter de dagschoot te blijven haken van het insteekslot. Ook krassen op uw armen behoren tot de verleden tijd, bovendien geven magneetsloten een moderne en luxe uitstraling.

Magneetsloten kennen wij in vrijwel elke standaard woningbouwslot variant. Hierdoor is ook het vervangen van uw standaard insteekslot door een luxer magneetslot een perfecte oplossing.

Slim deurslot, magneetslot

Aangezien de dagschoot van het insteekslot niet standaard uit uw deur steekt, geeft een magneetslot een minimalistische uitstraling. De deursluiting wordt hierdoor ook wel een slim deurslot genoemd. Magneetsloten vinden hun sluiting in de meegeleverde sluitkom die u in het kozijn dient te monteren. Deze sluitkom is voorzien van een magnetisch veld welke de dagschoot uit uw slot trekt. Bovendien zijn magneetsloten niet voorzien van een nachtschoot. Een volledige afsluiting van de deur vindt plaatst door een sleutel, cilinderslot of een wc indicator. Deze bedienen dus niet een nachtschoot zoals bij standaard deursloten, maar blokkeren de dagschoot. Hierdoor is er slechts 1 sluitkom, ook wel sluitpunt genoemd, in uw kozijn nodig!

Bediening magneetslot

Een magneetslot wordt uiteraard, zoals gebruikelijk op een deur, bediend middels een deurklink. Hierbij is het kiezen uit bijvoorbeeld deurbeslag op schild, deurbeslag op rozet met losse deurrozetten óf kies voor wc deurbeslag voor uw badkamer- en toiletdeuren. Voor de sluiting van afsluitbare binnendeuren kunt u kiezen uit een insteekslot met standaard sleutels óf een magneetslot voor cilindersloten. Dergelijke cilindersloten kunt u ook bij ons eenvoudig meebestellen samen met uw magneetsloten en deurbeslag.

Let op: Anders dan bij de standaard woningbouwsloten draait de sleutel voor het afsluiten en openen van uw deur in tegengestelde richting dan gebruikelijk. Dit is gebruikelijk voor magneetsloten, maar kan voor u in het begin nog iets onwennig voelen.

Magneetslot Zwart voor binnendeur

Magneetsloten kenmerken zich dus door de luxe en moderne uitstraling, dit wordt versterkt door de kleur van de voorplaat. Een magneetslot van Wovar leveren wij in zowel varianten met zwarte voorplaat als met een hoogwaardig RVS voorplaat. Hierbij is het gebruikelijk om te kiezen voor bijpassend deurbeslag zoals onze deurklinken zwart uit ons ruime assortiment deurbeslag zwart in combinatie met een insteekslot met zwarte voorplaat. Door met terugkomende zwarte accenten te werken in uw interieur zorgt u voor een industriële look van uw woning. Denk dus ook aan uw raamuitzetters en een bijpassende raamsluiting in dezelfde kleur. Dit zorgt voor rust en eenheid in uw interieur.

Deur magneetsluiting RVS

Zoek in combinatie met een magneetslot met RVS voorplaat passende deurklinken uit welke passen bij uw interieur. Ons ruime assortiment deurbeslag RVS biedt in dat geval uitkomst voor u. Combineer dit prachtige, luxe uitziende deurbeslag met bijpassende deurstoppers RVS én wc sloten voor uw toilet- en badkamerdeuren. Deze varianten deursloten met RVS voorplaat leveren wij in alle standaard varianten, zowel met sleutel, een loopslot als voor uw badkamerdeuren passende wc magneetsloten.

Insteekslot vervangen door magneetslot

Vervang uw standaard insteeksloten voor binnendeuren door deze luxe magneetsloten. Wovar levert voor elk standaard woningbouwslot een passend alternatief, zo vindt u magnetische loopsloten, wc sloten én dag en nachtslot voor uw binnendeur. De dag en nachtsloten zijn bedoeld voor volledig afsluitbare binnendeuren. Zorg tevens voor een passend deurschild voor uw binnendeuren, kies altijd de juiste PC maat, SL maat óf WC maat waardoor uw deurbeslag altijd passend is voor uw binnendeuren. Deze maat geven wij altijd aan in de titel van het product.

Steeds meer timmerbedrijven, hoveniers en aannemers vinden de weg naar onze webshop. Wij leveren namelijk een ruim en zeer breed assortiment waarin dergelijke bedrijven vrijwel altijd zullen vinden wat zij zoeken. Daarbij biedt Wovar deze bedrijven de mogelijkheden om een zakelijk account aan te maken, hiermee profiteren deze zakelijke klanten van een vaste korting op alle aankopen, de mogelijkheid tot spoedlevering én een handig orderoverzicht.