Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Tellerkopschroeven Geel Verzinkt

Tellerkopschroeven zijn de moderne versie van houtdraadbouten. Tellerkopschroeven worden ook wel houtbouwschroeven, schotelkopschroeven, lenskopschroeven of flenskopschroeven genoemd. Door de handige Torx 40-aandrijving zijn deze schotelkopschroeven sneller te verwerken dan houtdraadbouten. Steeds meer professionals kiezen daardoor voor verzinkte schotelkopschroeven. Deze schotelkopschroeven zijn geel verzinkt. Dat maakt de schroeven net ietsjes sterker dan grijs verzinkte tellerkopschroeven en ze bieden een iets betere bescherming tegen oxidatie. Ook ogen geel verzinkte tellerkopschroeven mooier op lariks-douglashout. Zie naast onze gele tellerkopschroeven hier ook onze grijs verzinkte tellerkopschroeven of de beter tegen roest bestande rvs tellerkopschroeven. Let op, roestvrij staal is altijd minder sterk dan verzinkt. 

Deze geel verzinkte tellerkopschroeven hebben een extra diepe Torx 40-aandrijving. De stervormige aandrijving met 6 uiteinden zorgt ervoor dat uw machine niet slipt tijdens het indraaien van de vijzen. Gebruik bij de montage van Wovar-tellerkopschroeven altijd TX 40 bits van Wovar. Die passen namelijk perfect op Wovar-tellerkopschroeven. Zo voorkomt u beschadigingen aan de schroef. Als verzinkte tellerkopschroeven beschadigd raken, dan kunnen ze oxideren.

Tellerkopschroeven geel verzinkt

Deze geel verzinkte schotelkopschroeven zijn standaard gehard en voorzien van een zelfborende snijpunt. De grote schotelkop van 21 mm en de deeldraad zorgen voor een strakke verbinding van uw balken en planken. Wovar geel verzinkte tellerkopschroeven zijn net iets sterker dan onze grijs verzinkte en rvs tellerkopschroeven. Zorg dat u met de boormachine de kop van deze houtbouwschroeven niet beschadigt, dan is de kans op oxideren minimaal. Dat doet u door Wovar Torx 40 bits te gebruiken. Die passen perfect op Wovar-tellerkopschroeven en zorgen ervoor dat uw machine niet slipt. Voor extra comfort tijdens de montage van Wovar verzinkte tellerkopschroeven raden wij aan om onze magnetische bithouder met 2 gratis TX40 bits mee te bestellen.

Deze geel verzinkte Torx-tellerkopschroeven worden veel gebruikt bij het bouwen van lariks, vuren en grenen overkappingen, schuren en tuinhuizen. Kies voor onze rvs tellerkopschroeven bij minder belastende constructies zoals een afdak of een opslaghok voor brandhout.

Schotelkopschroeven geel online bestellen

Bestel deze geel verzinkte schotelkopschroeven per stuk of maak een zakelijk account aan. Bedrijven krijgen bij Wovar een persoonlijke kortingscode. Nog geen kortingscode? Meld uw bedrijf hier aan!