CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Kruiwagens

3 Aantal producten

Kruiwagens

Kruiwagens worden gebruikt voor de verplaatsing van grote hoeveelheden materiaal zoals bijvoorbeeld zand, stenen en nog veel meer. Koopt u een kruiwagen bij Wovar, dan bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs. Onze kruiwagens hebben een onderstel van staal en een groot luchtwiel. Hiermee zijn ze robuust, stevig en comfortabel te gebruiken op diverse ondergronden. 

Ontdek nu het gemak van online uw nieuwe kruiwagen kopen! Tevens voor tuingereedschap zoals harken, grondboren, snoeigereedschap, spades en scheppen bent u bij Wovar aan het juiste adres! 

Grote kruiwagens

Wovar heeft grote kruiwagens in haar assortiment die van 85 tot maar liefst 100 liter inhoud gaan. Om productief en snel grote hoeveelheden materiaal te verplaatsen is dit erg handig. Onze kruiwagens beschikken over een grote luchtband en een stalen frame. Door de luchtband rijdt u gemakkelijk over hobbels, drempels en onregelmatige ondergronden. Door het frame van staal zijn de kruiwagens daarnaast robuust en ijzersterk. 

Kruiwagens staal

De onderstellen van de kruiwagens van Wovar zijn uitsluitend gemaakt van hoogwaardig staal. Daarnaast bieden wij ook een kruiwagen met een bak van verzinkt staal, deze heeft een lange levensduur en zal niet zomaar stuk gaan. Gebruikt u de kruiwagen voor stenen, houtblokken en dergelijke materialen, dan raden wij aan een kruiwagen aan te schaffen met een bak van staal. 

Kruiwagens kunststof

Onze kruiwagen van kunststof heeft een grotere inhoud en is lichter in gewicht dan de kruiwagen van staal; dit maakt hem makkelijker handelbaar. De kunststof bak is erg sterk en ook geschikt voor grote, zware en harde materialen. Het onderstel is gemaakt van hoogwaardig staal en de kruiwagen beschikt over een luchtwiel, hiermee rijdt u comfortabel over ruige oppervlakten en bijvoorbeeld drempels. 

Kruiwagens kopen

Topkwaliteit kruiwagens voor een eerlijke prijs bestelt u bij Wovar! Naast kruiwagens bieden wij een groot assortiment aan A-merk tuingereedschap. Voor de bewatering van uw tuin hebben wij daarnaast ook de benodigdheden zoals tuinslangen en slanghaspels

Met een zakelijk account profiteert u van voordelen zoals 15% korting op iedere bestelling, een handig orderoverzicht en de mogelijkheid tot spoedleveringen. Bent u ondernemer, maak dan gratis een zakelijk account aan!