CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Hengen Zwart met Vierkante GatenHengenPoort- en HekbeslagGa terug naar home

Filters

Hengen Zwart met Vierkante Gaten

26 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Hengen Zwart met Vierkante Gaten

U zoekt zwarte hengen met vierkante gaten? Nieuw in het Wovar assortiment, hengen zwart met vierkante gaten. Doordat deze hengen zijn voorzien van vierkante gaten sluit de halfronde kop van onze slotbouten zwart M8 mooi aan op de zwarte hengen. Dit zorgt voor een prachtige afwerking van uw deur. Zwarte hengen met vierkante gaten zijn leverbaar met verzet en recht. U kunt kiezen tussen hengen met een rustieke punt of een halve maan. Deze duimhengen dienen altijd gecombineerd te worden met speciale plaatduimen voor hengen met vierkante gaten. Dit heeft te maken met de poedercoating van deze hengen. Deze zwarte hengen glimmen namelijk niet maar hebben een wat doffere uitstraling.

Zijn hengen zwart met vierkante gaten niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ons gehele assortiment hengen en duimen. Zoekt u ook scharnieren voor binnendeuren? Bekijk dan ook onze kogelscharnieren, paumelle scharnieren, pianoscharnieren of zwarte scharnieren

We horen het steeds meer. Hebben jullie ook hengen met vierkante gaten zodat de slotbouten mooi aansluiten op de heng? Na lang zoeken voor een geschikt productieproces is het eindelijk gelukt om hengen met een vierkant gat te produceren. De vierkante gaten van onze hengen zijn 9 x 9 mm. Dit is perfect voor het vierkante gedeelte dat onder de halfronde kop zit van onze zwarte slotbouten M8.

Kies ik hengen recht of hengen met verzet?

Zwarte hengen met vierkante gaten zijn voorzien van een hoogwaardige poedercoating. Deze coating zorgt voor een mooie zwarte kleur biedt extra bescherming tegen roest. Hengen met verzet worden ook wel hengen met vlakwerk genoemd. Het verzet zorgt er namelijk voor dat uw deur precies in het deurkader valt en dus gelijk loopt met de paal waar de deur aan komt te hangen. Bij gebruik van rechte hengen met vierkante gaten zult u merken dat uw deur iets uitsteekt.

Waarom zijn hengen met vierkante gaten duurder?

U zult merken dat de prijs van hengen met vierkante gaten hoger ligt dan zwarte hengen met ronde gaten. Dit komt doordat ronde gaten worden geboord en vierkante gaten worden gestanst. Stansen maakt het productie proces fors duurder. Vandaar dat de verkoopprijs van hengen met vierkante gaten ook iets hoger ligt. Daarnaast zijn de hengen met vierkante gaten ook iets dikker en op een andere manier gecoat. Hierdoor zijn alleen plaatduimen voor hengen met vierkante gaten geschikt voor deze hengen.

Hengen zwart met vierkante gaten bestellen

Bestel hoogwaardige hengen met vierkante gaten voor een prachtige afwerking bij Wovar. Bedrijven in de bouw of groenbranche zoals bouwbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordeel met een zakelijk account.

Video: Wat is het verschil tussen hengen met vierkante gaten en hengen met ronde gaten?

Video: Hoe moet ik duimhegen monteren?