Ook tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Bestel vandaag voor 22:00, binnen 1-2 dagen in huis

Hamerboor SDS-plus Premium met 4 snijkanten 20 x 260 mm

  • 8719747474150
  • Wovar
Meer dan 5 stuks nodig?
Aantal
Prijs
Korting
5 stuks
64,75 €
7.17%
10 stuks
124,50 €
10.75%

Waarom kiezen voor Hamerboor SDS-plus Premium 20 x 260 mm?

  • Geschikt voor bijna alle soorten steen en beton
  • Geoptimaliseerd voor snelheid
  • Rechte H-spiraal voor optimale gruis afvoer en schoon boorgat

Deze hamerboor Premium met SDS-plus aansluiting is geschikt voor het boren van gaten in alle steen- en betonsoorten. Zelf gewapend beton is bang voor de hoogwaardige Premium hamerboren van Wovar. Het verschil met onze hamerboren Klassiek is dat de Premium hamerboren gemaakt zijn van een hogere kwaliteit metaal en extra hoge kwaliteit carbide kop. De Premium hamerboren van Wovar gaan tot wel 30% langer mee dan onze Klassieke hamerboren. Dit zorgt voor lagere kosten per boorgat! Ook beschikken onze hamerboren Premium SDS-plus over een PGM-keurmerk.

Wat houdt een PGM-keurmerk in?

PGM staat voor 'Prüfgemeinschaft Mauerbohrer'. Prüfgemeinschaft Mauerbohrer is een onafhankelijk Duits instituut. Dit instituut waarborgt de hoogste voorwaarden die gelden voor een betrouwbare boorgatplug- verbinding. Boren met een PGM-keurmerk worden geproduceerd volgens de voorschriften van het Duitse instituut Prüfgemeinschaft Mauerbohrer. Het diameterbereik van het boorgat wordt hiermee gegarandeerd. Alle Premium hamerboren van Wovar voldoen aan het PGM-keurmerk.

Wat is het voordeel van een SDS-plus aansluiting?

Een SDS-plus aansluiting zorgt ervoor dat de hamerboor niet los gaat tijdens het boren. Het verschil tussen een SDS aansluiting en een SDS-plus aansluiting is dat een SDS-plus aansluiting beschikt over 2 extra gleuven aan de zijkant. Hierdoor plaatst u de hamerboor eenvoudig in één keer goed in de boorkop. Bij een normale SDS aansluiting moet u vaak zoeken hoe de hamerboor in de boorkop geplaatst moet worden. Bij onze SDS-plus hamerboren is dit geen probleem. De SDS-plus aansluiting maakt de hamerboren zelfs geschikt voor gewapend beton en beton met kiezels!.

Het voordeel van hamerboren met 4-snijkanten

De hamerboren Premium met 4 snijkanten is absolute A-keuze als het gaat om boren in steen of beton. De 4-snijkanten zorgen voor perfect ronde gaten en een extra slijtvastheid

Naast de voordelen van het PGM-keurmerk en de SDS-plus aansluiting, hebben de SDS-plus Premium hamerboren van Wovar nog meer voordelen. Zo beschikken de Premium hamerboren over een rechte H-spiraal. Deze rechte H-spiraal zorgt ervoor dat boormeeld snel en eenvoudig wordt afgevoerd. Ook houdt de H-spiraal het boorgat mooi schoon.

Bestellen

Bestel de Hamerboor SDS-plus Premium 20x260mm nu voor de laagste prijs bij Wovar! Profiteer van onze staffelkorting en bestel 5 stuks. Hoveniers, bouw- en klusbedrijven krijgen extra voordelen met een zakelijk account zoals kortingen.

Is deze hamerboor niet helemaal wat u zoekt? Bekijk hier al onze hamerboren SDS-plus. Naast deze hamerboren levert wovar nog een breed assortiment boren en toebehoren.

 

Volledige omschrijving

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8719747474150
Barcode
8719747474150
Kenmerk
A-symmetrische spiraal
Kenmerk
PGM-keurmerk
Kenmerk
SDS-plus aansluiting
Afmetingen
20 x 200 x 260 mm
Prijseenheid
Per stuk
Dikte
20.0 mm
Lengte
260 mm
Punt
Extra geharde carbide kop
Veel gebruikt voor
Beton (ook gewapend of met kiezels)
Veel gebruikt voor
alle steensoorten
Veel gebruikt voor
Metselwerk
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Vraag is verzonden

Stel uw vraag over dit product

* Verplicht

Productbeoordelingen

Uw beoordeling is verzonden

* Verplicht