CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Gevelplaatschroeven0

Filters

Gevelplaatschroeven

38 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Gevelplaatschroeven

Wovar levert gevelplaatschroeven voor het monteren van potdekselplanken en bijvoorbeeld trespa platen. De gevelschroeven van Wovar worden ook wel trespa schroeven en potdekselschroeven genoemd. De rvs410 schroeven voor potdekselplanken beschikken over een hoogwaardige zwarte kop. De trespa schroeven zijn voorzien van een extra brede kop. Deze valt geheel over het montagegat van de trespa platen. Trespa schroeven levert Wovar in het wit (ral 9010) en in het zwart (ral 9005). 

Wovar levert hoogwaardige gevelplaatschroeven in verschillende kleuren. Alle gevelplaatschroeven zijn gemaakt van rvs staal en oxideren daardoor niet. Wel zit er verschil in de hardheid van de verschillende soorten. Zo zijn rvs410 schroeven sterker dan rvs A2 gevelschroeven.

Potdeksel schroeven zwart RVS410

De rvs410 potdekselplank schroeven monteert u met behulp van onze hoogwaardige torx 20 bits. Deze hebben een perfecte passing op de Wovar gevelplaatschroeven rvs410. Bij hardhout wordt aangeraden even voor te boren met een 3.0 mm dik hardhout boortje. 

Gevelschroeven voor trespa platen

De trespa schroeven van Wovar zijn gemaakt van RVS A2 kwaliteit. Deze oxideert niet en heeft daarom een extra lange levensduur. Let op: Gebruik bij het monteren van trespa platen altijd deze trespa schroeven van wovar. Dan ben u verzekerd van een stevige bevestiging. De trespa schroeven beschikken, net als de rvs410 gevelschroeven, over een torx 20 aandrijving. Boor trespa platen voor met een 8 mm dikke hardhoutboor. Zo kunnen de platen werken bij temperatuurs verschillen. Door de brede kop van de Wovar gevelschroeven voor trespa platen wordt het boorgat volledig afgedicht. 

Gevelplaatschroeven online bestellen

Bestel snel, eenvoudig en voor de scherpste prijs gevelplaatschroeven van A-merk Wovar. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.