• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Keurmerk
Dikte
Lengte
Kleur
Hoogte
Breedte
Aandrijving kop
Gehard
Draad
Punt
Voorraad
Prijs
tot

Gereedschap

Gaat u aan de slag met een klus? Dan heeft u natuurlijk ook het juiste gereedschap nodig. Wovar heeft een breed assortiment gereedschap, handgereedschap en andere klusaccessoires. Dit varieert van boren en bitjes tot aan een complete gereedschapswagen. Maak uw eigen gereedschapswand met al onze verschillende stukken gereedschap en handgereedschap. Gereedschap aanbieding? Kijk dan bij ons handgereedschap en koopjes. Hier vindt u goedkoop gereedschap. Wovar biedt naast basis gereedschap ook hele specifieke stukken gereedschap. 

Handgereedschap en koopjes

Voor veel verschillende klussen maakt u gebruik van handgereedschap. Gaat u materialen op maat maken, dan heeft Wovar handzagen en tangen voor u liggen. Om alles goed op- en af te meten, maakt u gebruik van ons meetgereedschap. Denk tijdens het klussen ook aan uw veiligheid, met onze werkhandschoenen en meer. Een ouderwetse schroevendraaier of toch de handige universele tang: de waterpomptang. Bij ons handgereedschap vindt u al uw handgereedschappen!

Multitool zaagjes

Bent u in het bezig van een multitool? Dan kunt u dit stuk elektrisch gereedschap gebruiken om materialen op maat te zagen. Wij hebben hiervoor diverse multitool zaagjes in ons assortiment opgenomen. Deze zaagjes zijn gemakkelijk in gebruik en in rap tempo verwisselbaar. Bij ons heeft u keuze uit verschillende typen aansluitingen. Denk aan de veelgebruikte universeel aansluiting, maar ook starlock, supercut en DW 

Boren en toebehoren

Om uw schroeven en bouten op de juiste manier te monteren, maakt u gebruik van boren. Denk aan metaalboren, hardhoutboren en betonboren, maar ook specifieke boren zoals verzinkboortjes en slangenboren. Nadat u het juiste gat heeft geboort, gaat u de schroeven monteren. Hierbij maakt u natuurlijk gebruik van onze hoogwaardige bitjes en bitsets.

Zaagbladen en doorslijpschijven

Wovar heeft een breed aanbod zaagbladen en doorslijpschijven. Hiermee kunt u al uw materialen gemakkelijk op maat maken. Wij leveren zaagbladen voor reciprozagen, decoupeerzagen, cirkelzagen en meer. Wilt u een rond gat uitzagen? Dan hebben wij hiervoor gatenzagen. Met een gatenzaag kunt u in snelvaart een perfect rond gat zagen. Voor al het andere zaagwerk heeft Wovar reciprozaagjes en decoupeerzaagjes. Tegels of metaal doorslijpen? Dan zijn onze diamantzaagbladen en doorslijpschijven interessant. 

 

720 producten
Sorteren op voorraad
1-36 van de 720 producten
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren