CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Slijpschijf tegels

1 Aantal producten

Slijpschijf tegels

Wanneer u op zoek bent naar slijpschijven voor tegels, dan bent u bij Wovar aan het juiste adres. Zoals de naam al zegt, gebruikt u deze diamantschijf voor het slijpen van tegels. Ook voor het slijpen van andere keramische materialen en natuursteen zijn deze diamantschijven geschikt. De tegelzaagbladen van Wovar zijn leverbaar in verschillende maten.

Voor het slijpen van beton, gewapend beton, baksteen of of andere metselwerken kunt u onze diamantzaagbladen gebruiken, deze vindt u in onze volledige categorie slijpschijven, hier vindt u ook onze doorslijpschijven voor metaal en RVS. 

Slijpschijf tegels kopen

Bestel u slijpschijf voor tegels vlot en voordelig bij Wovar. Wanneer u meerdere tegel slijpschijven in een keer besteld, kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Bent u zakelijke klant, dan nodigen wij u uit om een zakelijk account bij ons te openen. Hiermee koopt u niet alleen diamantschijf voordelig, maar profiteert u van een vaste zakelijke korting op ons gehele assortiment.

Uiteraard is het van belang dat u zichzelf en anderen goed beschermd tijdens het werken met een tegel slijpschijf, neem daarom ook een een kijkje bij onze persoonlijke beschermingsmiddelen, hier vindt u onder andere veiligheidsbrillen en gehoorbescherming