• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
Tijdelijke actie: gratis verzending vanaf €59,- in plaats van €79,-

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Kleur
Hoogte
Breedte
Voorraad
Prijs
tot

Deurstoppers Rubber

Deurstopper van rubber zijn een perfect en simpele manier om uw deurbeslag en muren te beschermen tegen beschadigingen. Rubberen deurstoppers zijn perfect geschikt om de klap die openslaande deuren veroorzaken op te vangen. Een stootbuffer van rubber kunt u eenvoudig plaatsen op de vloer of aan een muur. Hiermee zijn het hele veelzijdige buffers welke uw deurbeslag en muren perfect zullen beschermen.

In ons uitgebreide assortiment vindt u deurstoppers van rubber in vele maten en kleuren. Zo is er voor elke situatie een geschikte deurbuffer te vinden! Zoekt u een meer luxe en moderne deurstopper? Bekijk dan ons assortiment deurstoppers zwart of deurstoppers RVS.

23 producten
Sorteren op voorraad
1-23 van de 23 producten
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Rubberen deurstoppers zijn een zeer eenvoudige en goedkope manier om uw deurbeslag en muren te beschermen. De kleine deurbuffers worden over het algemeen op de muur bevestigd precies daar waar de deurklink de muur raakt. Terwijl grote rubberen deurstoppers op hun beurt weer meer geschikt zijn voor montage op de vloer. Hoe lager de drempel, hoe lager de deurbuffer op de vloer kan zijn, belangrijk dus om dit voorafgaand goed op te meten. Wij leveren onze stootbuffers van rubber zonder bevestigingsmateriaal, uiteraard kunt u wel alle maten torx schroeven en nylon pluggen mee bestellen uit ons uitgebreide assortiment!

Deurstopper rubber plaatsen

Rubberen deurstoppers zijn heel eenvoudig te monteren. Daarbij heeft u zelf de keuze om de deurstoppers te bevestigen op de muur of de vloer. In het midden van de deurbuffers zit een gat, hierdoor kunt u eenvoudig een schroef van 5 mm dik en 50 mm lang plaatsen en in een houten ondergrond direct vastschroeven. Het is wel raadzaam om laminaat of parket eerst even voor te boren met onze hardhoutboren

Gebruik voor het monteren op steen of beton onze nylon pluggen 8 x 40 mm. Deze zorgt ervoor dat u de deurstopper stevig wordt verankerd op het steen of beton. Boor even voor met een van onze hamerboren of betonboren van 8 mm dik. Boor dit gat circa 5 cm diep. Plaats vervolgens de plug in het gat en schroef de rubberen deurstopper vast in de plug. Nu is de deurstopper gelijk klaar voor gebruik! 

Deurbuffer voor buiten 

Door het hoge kwaliteit rubber is deze deurstopper een perfecte keuze voor buiten. Metalen deurstoppers met een rubberen kop zijn gevoelig voor corrosie, iets waar rubber uiteraard geen last van heeft! Wanneer u de deurstopper inderdaad buiten wilt gebruiken, kunt u de stootbuffer van rubber het beste vastschroeven met een RVS schroef van 5 x 50 mm uit ons assortiment spaanplaatschroeven RVS A2. Deze passen ook weer perfect in de pluggen van 8 x 40 mm.

Stootbuffer RVS, Zwart of Rubber bestellen?

Zijn deurbuffers rubber toch niet helemaal wat u zocht? Bekijk dan ook ons uitgebreide assortiment deurstoppers zwart of deurstoppers RVS. Of wellicht voldoen deurdrangers of deurvastzetters meer aan uw wensen. Indien u niet over het juiste gereedschap beschikt, kunt u ook een kijkje nemen in ons assortiment handgereedschap. Maak uw bestelling compleet door ook deurklinken, deurknoppen, rozetten en scharnieren toe te voegen.

Heeft u een bedrijf in de bouw of groensector? Dan profiteert u met een zakelijk account van meer voordelen zoals een vast aanspreekpunt, een leuke zakelijke korting en een handig orderoverzicht.