• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Voorraad
Prijs
tot

Zaagbladen en doorslijpschijven

Zoekt u zaagbladen voor het zagen van hout of metaal? Wovar levert zaagbladen voor reciprozagen, decoupeerzagen, cirkelzagen en meer. Ook bent u voor het zagen van sierbestrating en tuintegels bij ons aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor onze populaire diamantzagen voor een strakke aanleg van uw terras.

Reciprozaagbladen voor hout en voor metaal worden razendsnel uit voorraad geleverd per 5 stuks. Dit geldt ook voor onze ijzersterke decoupeerzaagjes. Doorslijpschijven worden per stuk aangeboden. 

Bestel zaagbladen voor reciprozagen, decoupeerzagen en diamantzagen van hoge kwaliteit voor de scherpste prijzen bij Wovar! Zaag eenvoudig door hard hout en metaal. Gebruik onze krachtige slijpschijven voor onder andere staal en rvs. Op werkdagen voor 22:00 besteld is binnen 24 uur in huis!

Wovar is het adres voor zaagbladen en slijpschijven. Als het nu gaat om het zagen van hout met uw reciprozaag, het zagen van plaatmateriaal met uw decoupeerzaag of het slijpen van metaal. Wovar heeft een geschikte oplossing voor iedere klus! Daarnaast bent u voor het zagen van tegels voor uw terras ook bij Wovar aan het juiste adres. Met ons uitgebreide assortiment diamantzagen vindt ualtijd een geschikt zaagblad voor uw klus! Kies bij Wovar het juiste zaagmiddel zodat u goed aan de slag kan met uw klus.

Reciprozaagje

Reciprozaagjes zijn smalle zaagjes welke een punt op het einde hebben. Door deze speciale manier van vormgeven zijn deze zaagjes bijvoorbeeld erg geschikt om bochten te zagen. Omdat de reciprozaag elektrisch wordt gebruikt, is deze erg licht in gebruik. Fysieke inspanning is hierbij dus eigenlijk niet nodig.

Wovar biedt verschillende soorten en maten reciprozaagjes aan, Zo zit er voor iedere klus een geschikt opzetstuk tussen. Of het nou om hout, metaal of gemixt gaat. In ons assortiment zitten zaagjes voor hout, grof hout, hout met spijkerresten en fijn metaal. De zaagjes bestemd voor hout beschikken over een grover profiel in de zaagtanden. Metaalzaagjes hebben daarentegen veel meer en klenere tandjes. Wat betreft hout zijn de zaagjes voor grof hout in het bezit vaan grotere en meer afwisselende zaagtanden, zodat deze gemakkelijk door stugge houtsoorten zagen. 

Decoupeerzaagje

Decoupeerzaagjes zijn dunne, langwerpige, zaagblden geschikt om in combinatie met een decoupeermachine te gebruiken. Met deze zaagjes kunt u echt precisiewerk leveren. Om zo precies mogelijk te werken met deze zaagjes, is het van belang dat u deze zo ver mogelijk in de opening plaatst, zodat deze niet zomaar kunnen verschuiven of losschieten. 

Wovar heeft een divers assortiment in zaagjes voor decoupeerzagen. U kunt kiezen uit zaagjes voor grof hout, hout met bochten, grof hout extra lang, fijn hout, fijn hout met bochten, omgekeerde vertanding en een zaagje voor laminaat. 

Diamantzaagbladen

Diamantzaagbladen zijn de uitkomst wanneer u beton, steen en keramiek wilt zagen/snijden. Veel van deze zaagbladen zijn zowel doog als in combinatie met vloeistof te gebruiken.  Wovar biedt u verschillende soorten zaagbladen aan, zodat er ook voor uw klus een geschikt zaagblad tussen zit. Wij hebben diamantzaagbladen met volle band, maar ook zaagbladen met segmenten. Tot slot voor de professionals hebben wij ook trillingsarme, lasergelaste, diamantzaagbladen.

0 producten
Sorteren op voorraad
1-0 van de 0 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Doorslijpschijven

Een doorslijpschijf kan gebruikt worden als snijschijf om materialen door te snijden. Voor het slijpen zijn afbraamschijven, lamellenschijven en fiberschijven een geschikte optie. 

Wovar heeft rvs-doorslijpschijven in verschillende afmetingen beschikbaar. Een doorslijpschijf gebruikt u in combinatie met een haakse slijper. Met een doorslijpschijf kunt u slijpen of snijden in metalen materialen zoals buizen, platen of balken. Een slijpschijf staat ook wel bekend als snijschijf, omdat deze in veel gevallen gebruikt wordt om materialen door te snijden. De slijpschijven van Wovar zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Voor de meer precieze klussen kiest u eentje met een dikte van 1mm. Wanneer dit wat minder uitmaakt, doet u er verstandig aan die van 2mm aan te schaffen, omdat deze minder snel zal breken of slijten en hierdoor dus langer mee gaat. 

Gatenzagen

Een gatenzaag is ideaal wanneer u een nette cirkel uit een oppervlakte wil zagen. Zo kunt u bijvoorbeeld netjes buizen en kabels wegwerken in uw constructies. Zowel tct gatenzaag als metaalgatenzaag te verkrijgen.

Voor het zagen van gaten in allerlei verschillende materialen heeft Wovar een divers assortiment. Dit varieert van de meer diverse tct zagen, welke uitermate geschikt zijn voor hout, kunststof en baksteen, tot de metaalzagen. Deze gatenzagen zijn verkrijgbaar in erg veel verschillende afmetingen. Zo zijn wij er zeker van dat voor nagenoeg iedere klus de juiste maat en soort bij ons te verkrijgen is.

Schuurpapier

Of u nu van plan bent te gaan schilderen of u een oppervlak mooi glad wilt hebben, wij hebben diverse mogelijkheden beschikbaar voor al uw schuurbehoeften.

Ook bij al uw schuurbehoeften kan Wovar u voorzien van het juiste schuurmateriaal. Zo kunt u schuurblokken bestellen gemaakt van kurk of schuurblokken voorzien van verschillende korrelgrootte. Of dit nou voor fijn hout/metaal, middel hout/metaal of in de vorm van een spons gewenst is.  Ook schuurrollen en schuurpapier in diverse korrelgroottes zijn te verkrijgen. Zo hebben wij de schuurrol beschikbaar in rollen van 5 meter met korrelgroottes 80, 120 en 180 direct uit voorraad leverbaar. Het schuurpapier is te verkrijgen in korrel fijn (150) en korrel middel (100). 

Zaagbladen en doorslijpschijven bestellen

Bestel zaagbladen en doorslijpschijven bij Wovar voor de laagste prijs! Professionals profiteren van extra voordeel met een zakelijk account zoals korting. 

Zijn zaagbladen of doorslijpschijven niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook ons handgereedschap of brede assortiment boren en bits.