CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Afstandschroeven

14 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Afstandschroeven

Afstandschroeven hebben een universele toepassing die gebruikt kunnen worden om kozijnen, ramen, latten, deuren en isolatiematerialen te monteren. De schroeven bestaan uit twee gedeeltes met schroefdraad en zijn te vinden in het verzinkt staal, in 4 verschillende soorten afmetingen. De breedte is altijd 6 mm en de lengtes variëren van 60, 80, 100 en 120 mm. De schroeven kunnen zonder een plug geplaatst worden in hout en plaatmateriaal, met plug kan het geplaatst worden in beton en metselwerk. Afstandschroeven zijn voorzien van een Torx aandrijving, hierdoor is het bevestigen eenvoudig. 

Bestel de afstandschroeven vandaag bij Wovar, zodat u ze vrijwel altijd morgen nog in huis ontvangt! 

De 6 mm brede schroeven kunnen gemakkelijk ingedraaid worden door de Torx aandrijving, u heeft slechts nog een TX25 bit nodig. Dit zorgt ervoor dat het gereedschap niet slipt tijdens het indraaien, zo voorkomt u dus beschadiging van het materiaal. 

Afstandschroeven voorboren

De schroeven kunt u in verschillend materiaal bevestigen, in zachte houtsoorten hoeft u het hout niet voor te boren. Wij raden u aan wel even voor te boren met een hardhoutboor als u de schroeven bevestigt in hardhout. Gebruik altijd een hardhoutboor die 1 à 2 mm dunner is dan de schroef die u gebruikt. Het verzinkte staal maakt de schroeven ijzersterk waardoor ze een lange levensduur hebben. De grootste kans op beschadiging zal zijn bij het inschroeven, gebruik daarom altijd de TX bits van Wovar. 

Video: Afstandschroeven gebruiken

Afstandschroeven toepassing

Met de afstandschroef kunt u 2 materialen bevestigen waarbij een tussenruimte ontstaat. Denk bijvoorbeeld aan isolatiemateriaal. In deze tussenruimte vindt geen vervorming plaats omdat het spanningsvrij is bevestigd. Dit maakt het geschikt voor bijvoorbeeld kozijnen, ramen en deuren. Welke maat schroef u nodig heeft, hangt af van hoe groot de te overbruggen ruimte is. Kunt u niet exact de juiste lengte vinden, kies dan altijd een afstandschroef die langer is.

Het voorste gedeelte van de schroef gaat in de ondergrond waar het te bevestigen object met ruimte vanaf komt te staan. Het schroefdraad aan het uiteinde van de schroef komt in het object terecht. Beide kanten zitten stevig vast zonder dat ze tegen elkaar aan getrokken worden.

Afstandschroef kopen

Bestel de afstandschroeven nu bij Wovar. Kies uit diverse maten voor de scherpste prijs! Klus- en bouwbedrijven kunnen een zakelijk account aanmaken en profiteren van vele voordelen, zoals een zakelijke korting, een contactpersoon en de mogelijkheid op spoedlevering.