CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Voorhamers

7 Aantal producten

Voorhamers

In ons assortiment kunt u verschillende soorten voorhamers, wat ook wel sloophamers genoemd worden, vinden in verschillende groottes en gewichten. De voorhamer lijkt qua uiterlijk sprekend op de bankhamer. Echter, de voorhamer is veel groter en zwaarder. Hierdoor is deze hamer heel geschikt voor sloopwerk, zoals bijvoorbeeld het neerhalen van stenen muren. Ook voor het in de grond slaan van schuttingpalen wordt vaak een voorhamer gebruikt. Dit kan ook gebeuren met een paalhamer of met een sleg. In het assortiment heeft Wovar verschillende maten, variërend van 3 tot en met 6 kilo. Daarnaast kunt u bij ons ook modellen vinden die beschikken over een steel van glasvezel. Glasvezel is nog een stuk sterker dan hout. 

Voorhamer steel

Voorhamers zijn te verkrijgen met verschillende soorten stelen. De meeste mensen kennen de voorhamer met een houten steel. Echter worden er tegenwoordig ook veel voorhamers met een glasfiber steel verkocht. Het voordeel van een glasfiber steel ten opzichte van een houten steel, is dat de steel van glasfiber de trilling die de hamer maakt reduceert. Doordat de trillingen gereduceerd worden, is het werken met een voorhamer een stuk prettiger. Naast het reduceren van trillingen, is nog een bijkomend voordeel dat de glasfiber steel een stuk sterker is als de houten steel.

Muur slopen

Bent u dus van plan een muur te gaan slopen? Een voorhamer moet altijd van super goede kwaliteit zijn. U wilt natuurlijk ongelukken voorkomen dus bespaar hier niet op. Bestel uw sloophamers daarom altijd bij Wovar. U bent bij ons verzekerd van een kwaliteitsproduct, en dat ook nog eens voor een scherpe prijs. Zorg er bij het slopen ook altijd dat u uzelf goed beschermd. Draag bijvoorbeeld altijd schoeisel met stalen neuzen, een mondmasker, een veiligheidsbril en veiligheidshandschoenen. De meeste producten hiervan kunt u vinden bij ons veiligheidsgereedschap .

Voorhamer bestellen

Bij Wovar kunt u gemakkelijk een Voorhamer bestellen. Is dit toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens al ons andere handgereedschap