• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Lengte
Kleur
Voorraad
Prijs
tot

Voorhamers

In ons assortiment kunt u verschillende soorten voorhamers, wat ook wel sloophamers genoemd worden, vinden in verschillende groottes en gewichten.  De voorhamer lijkt qua uiterlijk sprekend op de bankhamer. Echter, de voorhamer is veel groter en zwaarder. Hierdoor is deze hamer heel geschikt voor sloopwerk. In het assortiment heeft Wovar verschillende maten, variërend van 3 tot en met 6 kilo. Daarnaast kunt u bij ons ook modellen vinden die beschikken over een steel van glasvezel. Glasvezel is nog een stuk sterker dan hout.

Muur slopen

Als u een muur uit uw huis gaat verwijderen kan een goede voorhamer dus niet ontbreken. Dankzij de forse gewichten van deze hamers kunt u enorm veel kracht uitoefenen op de desbetreffende muur. Daar komt nog bij dat de stelen van deze hamers heel lang zijn, waardoor u met een zwaai een nog grotere klap geven. In het assortiment heeft Wovar verschillende maten, variërend van 3 tot en met 6 kilo. Daarnaast kunt u bij ons ook modellen vinden die beschikken over een steel van glasvezel. Glasvezel is nog een stuk sterker dan hout. 

7 producten
Sorteren op voorraad
1-7 van de 7 producten
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Bent u dus van plan een muur te gaan slopen? Een voorhamer moet altijd van super goede kwaliteit zijn. U wilt natuurlijk ongelukken voorkomen dus bespaar hier niet op. Bestel uw sloophamers daarom altijd bij Wovar. U bent bij ons verzekerd van een kwaliteitsproduct, en dat ook nog eens voor een scherpe prijs. Zorg er bij het slopen ook altijd dat u uzelf goed beschermd. Draag bijvoorbeeld altijd schoeisel met stalen neuzen, een mondmasker, een veiligheidsbril en veiligheidshandschoenen. De meeste producten hiervan kunt u vinden bij ons veiligheidsgereedschap

Voorhamer bestellen

Heeft u een bouw- of klusbedrijf? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer van 15% korting op ons hele assortiment. Daarnaast krijgt u als zakelijke klant een handige bestelgeschiedenis, een eigen contactpersoon en de mogelijkheid tot spoedlevering. Grootverbruikers profiteren bij Wovar van aantrekkelijke staffelkortingen.

Is dit toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens al ons andere handgereedschap