CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Vlechtband Hekwerk

11 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Vlechtband Hekwerk

Vlechtband hekwerk is een duurzame en veelzijdige oplossing voor omheiningen en afrasteringen, voornamelijk gebruikt voor dubbelstaafmat hekwerken met een maaswijdte van 19 cm. Het vlechtband, gemaakt van hoogwaardig kunststof, biedt niet alleen een aantrekkelijke uitstraling, maar geeft ook privacy in uw tuin. Door de flexibiliteit van het vlechtband kan het gemakkelijk geïnstalleerd worden, waardoor het ideaal dient als tuinafscheiding, dierenverblijven en terreinbeveiliging. Met vlechtband hekwerk kunt u genieten van een onderhoudsarm afscheidingssysteem dat zowel functioneel als decoratief is.

Vlechtband voor hekwerk

Het vlechtband voor hekwerk van Wovar wordt geleverd inclusief 20 bevestigingsclips. Een rol vlechtband voor uw dubbelstaafmat hekwerk is 19 centimeter breed en maar liefst 35 of 50 meter lang. Montage is zeer eenvoudig en u kunt per rol uw hekwerk voorzien van 6,65 m² tot maarliefst 9,5 m² vlechtband. Heeft u bijvoorbeeld een hek van 2.00m hoog? Dan kunt u hier maar liefst 3,3 meter hekwerk met een rol van 35 meter vlechtband voorzien. Voor de meeste dubbelstaafmat hekwerken heeft u aan de meegeleverde 20 montageclips voldoende. Mocht u niet genoeg hebben, dan kunt u altijd nog de ouderwetse manier gebruiken van het monteren met behulp van kleine gaatjes in uw vlechtband met tyrap. Tip: Mocht u voor tyraps kiezen, let dan wel goed op dat u dezelfde kleur gebruikt als uw vlechtband zodat deze montage niet opvalt.

Dubbelstaafmat hekwerk vlechtband

De meest populaire dubbelstaafmat hetwerk vlechtband is onze vlechtband antraciet, met zijn strakke uitstraling en praktische eigenschappen is vlechtband antraciet een tijdloze keuze. Vlechtband is verkrijgbaar in alle kleuren. Echter, zijn de meest populaire varianten vlechtband in de kleur antraciet of zwart. In de overige landen in Europa wordt de kleur groen nog wel eens toegepast, met deze kleur brengt u echter een afbrekende en minder sfeervolle kleur in uw tuin. Met de donkere dagen in de winter kunt u beter kiezen voor de vlechtband antraciet waardoor uw tuin er levendiger uit blijft zien en uw beplanting hier beter uitspringt.

Hoe vlechtband hekwerk bevestigen

Het installeren van vlechtband is over het algemeen een vrij eenvoudig proces. Wat u hiervoor nodig hebt is uiteraard uw vlechtband, bevestigingsclips, rolmaat, winkelhaak en een scherp mes. Hieronder vindt u de handige montagevideo en leest u de algemene stappen voor het installeren van vlechtband:

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat het oppervlak waarop je de vlechtband wilt installeren schoon, droog en vrij van vuil is.
  2. Meten: Meet de lengte van het oppervlak waarop je de vlechtband wilt aanbrengen en snijd de vlechtband op maat met een schaar of een scherp mes.
  3. Bevestiging: Bevestig de vlechtband stevig op het oppervlak. Afhankelijk van het type vlechtband dat je gebruikt, zijn er verschillende manieren om dit te doen. Voor zelfklevende vlechtbanden verwijder je simpelweg de beschermende laag en druk je de vlechtband stevig op zijn plaats. Voor vlechtbanden die niet zelfklevend zijn, kun je ze bevestigen met behulp van clips, nietjes, lijm of andere geschikte bevestigingsmiddelen, afhankelijk van het materiaal waarop je de vlechtband aanbrengt.
  4. Afwerking: Controleer of de vlechtband gelijkmatig en strak is aangebracht. Snijd eventuele overtollige vlechtband af indien nodig.
  5. Optioneel: Sommige vlechtbanden kunnen worden verwarmd met een föhn om ze flexibeler te maken en ze beter aan te laten sluiten op gebogen oppervlakken.

Vlechtband online bestellen

Bij Wovar kunt u gemakkelijk uw vlechtband online bestellen en al uw andere benodigdheden voor in uw tuin! Naast uw afrastering ook uw zithoek voorzien van een luxe uitstraling en schaduw in de warme zomerdagen? Kijk dan ook eens bij ons assortiment schaduwdoeken. Wovar biedt alles voor uw project, van Flex Fence tot aan Pergola verbindingsstukken.