CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Transparante tuinhuis beits

5 Aantal producten

Transparante tuinhuis beits

U wilt de houtnerf en noesten van uw tuinhuis blijven zien? Kies dan voor transparante beits voor uw tuinhuis of blokhut. Zo kunt u van de natuurlijke structuur van het hout blijven genieten. Kies uit diverse (nagenoeg) transparante kleuren zoals kastanje, eiken en meer! Breng altijd 2 à 3 lagen aan, zo zorgt u voor een uitermate goede bescherming van uw tuinhout. Wovar levert bovendien doorzichtige beits voor uw tuinhuis, uit eigen voorraad, razendsnel bij u thuis!

Naast transparante tuinhuis beits levert Wovar ook dekkende tuinhuis beits in vele verschillende kleuren. 

Wanneer u uw tuinhuis, blokhut of ander tuinverblijf wilt voorzien van doorzichtige, blanke beits, dan kiest u natuurlijk voor een A-kwaliteit tuinhuis beits. Bij Wovar kiest u uit bijvoorbeeld eiken, grenen of mahonie kleurige beits, die allen nagenoeg transparant zijn. Het is altijd belangrijk dat u eerst een basislaag aanbrengt. Deze basislaag zorgt voor bescherming van uw hout en zorgt er tegelijkertijd voor dat uw dekkende beits goed hecht op het hout. Breng daarna nog 1 of 2 lagen aan voor het beste resultaat.

Blank hout behandelen

Alle producten die u op deze pagina vindt, zijn te gebruiken als onderlaag voor een dekkende beits. Wanneer u één van de transparante kleuren kiest, zonder een dekkende beits te gebruiken als toplaag, is het van belang om de 2 of 3 lagen beits aan te brengen. Op die manier zorgt u alsnog voor een uitermate goede bescherming van uw hout. De meest populaire kleuren van dit moment zijn kastanje en eiken. Voor ons totale beits assortiment verwijzen wij u graag de pagina buitenbeits. U vindt daar al onze dekkende beitsen, maar ook speciale beits voor meubels en schuttingen.

Blanke beits buiten

Let op, blanke beitsen voor vuren houten blokhutten en andere naaldhout tuinhuizen zijn nooit helemaal transparant. Beits heeft altijd een pigment waardoor uw blokhut eerst iets donkerder wordt. Het pigment zorgt er juist voor dat uw hout beschermd is tegen Uv-stralen. Hoe meer pigment, hoe beter het hout beschermd is.

Transparante beits kopen

Transparante beits koopt u bij Wovar tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Daarnaast zorgt de A-kwaliteit beits voor een langdurige bescherming en kunt u dus langer van uw tuinhout genieten. Bedrijven in de bouw- en klussector profiteren bij Wovar van vele voordelen met een zakelijk account. Daarmee ontvangt u onder andere een vaste zakelijke korting, een vast contactpersoon en u krijgt een handig en overzichtelijk besteloverzicht.