• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Lengte
Kleur
Voorraad
Prijs
tot

Steigerbuizen Zwart

Ook voor zwarte steigerbuizen moet u bij Wovar zijn! Wovar heeft zwart gecoate steigerbuizen beschikbaar in verschillende diameters en lengtes. De steigerbuizen gaan per meter, wat betekend dat de zwarte buizen te verkrijgen zijn per 1, 2, 3, 4, 5 en 6 meter. De diameters van de zwarte buizen variëren in dikte. Ze zijn er in 26,9 millimeter, maar ook in 33,7 millimeter diameter. Deze zwarte steigerbuizen combineert u met de bijbehorende gecoate zwarte steigerbuiskoppelingen, of juist met de contrasterende grijze verzinkte steigerbuiskoppelingen. De koppelingen voor steigerbuizen zijn ook verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. 

Steigerbuizen zijn tegenwoordig niet alleen meer voor de bouw van daadwerkelijke steigers, maar ook als decoratie of meubilair. U bouw zelf op maat uw eigen meubels met deze steigerbuizen. Gebruik de steigerbuizen om mooie tafelpoten te maken voor onder uw tafelblad, of maak een robuuste kapstok voor in uw hal. Met steigerbuizen kan het allemaal. De mogelijkheden met steigerbuizen zijn nagenoeg oneindig, zo ver als uw creativiteit strekt, zo breed zijn de mogelijkheden. Door de koppelingen te gebruiken hoeft u niet te lijmen, maar kunt u de buizen gemakkelijk vastklikken. 

 

Omdat steigerbuizen erg lang zijn, moeten deze op een andere manier dan normaal worden verzonden. Dit heeft als gevolg dat u hier iets meer verzendkosten voor betaald. Houdt hier dus rekening mee met uw bestelling. 

1 producten
Sorteren op voorraad
1-1 van de 1 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account