CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis!
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Spanningzoekers

1 Aantal producten

Spanningzoekers

Spanningzoekers, ook wel spanningstesters genoemd, behoren ook tot het brede assortiment van Wovar. Een spanningzoeker is een enorm handig stuk gereedschap. Hiermee kunt u namelijk heel eenvoudig testen of ergens elektrische spanning op staat. Vaak is dit stuk gereedschap in de vorm van een schroevendraaier. Deze heeft dan een transparant handvat met een klein lampje erin. Om spanning te testen maakt u met de punt van de kling contact met dat wat u wilt testen. Dit kan bijvoorbeeld het koper in een draadje of een stopcontact zijn. Als hier spanning op staat zal het lichtje gaan branden.  

Spanningzoekers bestellen bij Wovar

Bent u op zoek naar een spanningzoeker? Bestel deze dan nu bij Wovar. Met deze goede kwaliteit spanningzoekers is het heel eenvoudig om te kijken of ergens elektrische spanning opstaat. Is een spanningstester nou niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens ons hele aanbod aan schroevendraaiers. In de categorie schroevendraaiers kunt u nog veel meer soorten schroevendraaiers vinden, zoals torx schroevendraaiers of kruiskopschroevendraaiers

Voor onze zakelijk klanten, zoals klusbedrijven, hoveniers of bouwbedrijven, bieden wij een zakelijke korting aan. Wanneer u een zakelijk account heeft op onze website krijgt u 15% korting op ons brede assortiment. Daarnaast is spoedlevering mogelijk indien dit nodig is, krijgt u een eigen contactpersoon binnen Wovar en heeft u een handige bestelgeschiedenis. 

Daarnaast kunnen de grootgebruikers onder ons profiteren van een staffelkorting. Bij een minimale afname van 10 stuks krijgt u 4% korting en bij een minimale afname van 20 stuks 8% korting.