CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
RVS A4 Schroeven0

Filters

RVS A4 Schroeven

4 Aantal producten

RVS A4 Schroeven

Op zoek naar schroeven RVS A4? De RVS A4 schroeven van Wovar worden veel gebruikt op plekken aan zee. Door de extreem hoge corrossiebestendigheid van het RVS A4-materiaal, ook wel RVS 316 genoemd, zijn de schroeven bestand tegen zoute en zure luchten. Hierdoor worden ze enorm veel gebruikt in kustgebieden, omdat zeelucht daar doorgaans normale RVS410 of verzinkte schroeven aantast. Daarnaast gebruikt u de schroeven van RVS A4 perfect bij bijvoorbeeld het zwembad, omdat ze bestand zijn tegen het hoge chloorgehalte wat de lucht rondom een zwembad bevat. Houd er rekening mee dat RVS A4 schroeven minder sterk zijn dan andere verzinkte, gecoate of RVS410 schroeven. 

RVS 316 schroeven zijn geschikt voor zowel zachthout als hardhout. U gebruikt ze in alle soorten hardhout, dus ook de soorten die looizuur bevatten. Het RVS A4 materiaal zal niet aangetast worden wanneer u ze bijvoorbeeld gebruikt in looizuurhoudende hardhoutsoorten als Garapa, Eiken of Red Cedar. 

De schroeven beschikken allen over een extreem scherpe snijpunt, wat ervoor zorgt dat het hout minder snel knapt. Plaats u ze in hardhout? Vergeet dan niet om even voor te boren. Voor de 5.0 mm dikke schroeven A4 raden wij aan een 3.5 mm hardhoutboor te gebruiken. Deze vindt u onder ons aanbod hardhoutboren. De lengtematen voor de schroeven A4 zijn: 50, 60, 70 en 80 mm. 

Bekijk ook onze sterkere vlonderschroeven RVS of gecoate schroeven.