Wovar bevestigt het, keer op keer!
Tijdelijk niet leverbaar

Poortbeslag voor Tuinhek met Zwarte Hengen Recht met Punt

  • 8719747476314
  • Wovar

Waarom kiezen voor Poortbeslag voor Tuinhek met Zwarte Hengen Recht met Punt?

  • Complete set voor tuinhekken maken
  • Wovar A-kwaliteit
  • Extra laag geprijsd!

Deze zwarte poortbeslagset is voorzien van 2 prachtige zwarte hengen van 60 cm met een strakke punt, 2 zwarte plaatduimen, 1 zwarte boerenklinkstel, 6 zwarte M8x30mm houtdraadbouten, 2 zwarte slotbouten M8x60mm verzinkt, 18 zwarte rvs410 4x50mm tuinschroeven, een hardhoutboor 6mm en een hardhoutboor van 9 mm dik.

Zwart Poortbeslag voor tuinhekken monteren

Om deze zwarte poortbeslagzet te monteren aan uw tuinhek gebruikt u de meegeleverde houtdraadbouten. In de zwarte gepoedercoate duimhengen van 60 cm zitten 3 ronde gaten en 1 vierkant gat. Voor de ronde gaten gebruikt u de houtdraadbouten en voor het vierkante gat de meegeleverde slotbouten.

Gebruik het 6 mm dikke hardhout boortje om de houtdraadbouten voor te boren. Let op: boor niet helemaal door het tuinhek heen. 2 cm voorboren is genoeg. Met de 9 mm dikke hardhoutboor boort u wel helemaal door het tuinhek heen. Dit doet u op de plek van het vierkante gat van de duimheng. Hier worden de slotbouten door gehaald. Met de 18 RVS410 tuinschroeven 4x50 mm bevestigt u de plaatduimen en het zwarte boerenklinkstel stevig vast.

Poortbeslagset zwart modern bestellen

Bestel deze poortbeslagset voor tuinhekken bij Wovar voor de laagste prijs. Wilt u andere hengen dan deze blauw verzinkte rechte hengen van 60 cm? Neem contact met ons op en wij helpen u een poortbeslagset op maat samen te stellen! Groen- en bouwbedrijven, denk aan klusbedrijven, bouwbedrijven tot hoveniers, krijgen bij Wovar extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Is deze poortbeslag set niet helemaal wat u zoekt? Bekijk hier al onze poortbeslagsets. Stelt u liever zelf een poortbeslagset samen? Bekijk hier ons gehele assortiment hengen en duimen.

Volledige omschrijving

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8719747476314
Barcode
8719747476314
Kenmerk
Complete tuinpoortbeslag set
Kenmerk
Zwart gepoedercoat
Levertijd
Tijdelijk niet leverbaar
Materiaal
Metaal
Prijseenheid
Per set
Kleur
Zwart
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Vraag is verzonden

Stel uw vraag over dit product

* Verplicht

Productbeoordelingen

Uw beoordeling is verzonden

* Verplicht