• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Lengte
Kleur
Voorraad
Prijs
tot

Moersleutels

Los- en vastdraaien van moeren en bouten doet u eenvoudig met de moersleutels van Wovar. Zoekt u een Engelse sleutel die gebruikt kan worden voor bouten en moeren in verschillende maten? Dan zijn onze verstelbare moersleutels wellicht een goede keuze voor u. De bekken van onze verstelbare moersleutels zijn voorzien van een metrische meetschaal met aan de ene zijde millimeters en aan de andere zijde inches. Stel voordat u aan uw klus begint, de moersleutel gemakkelijk in op het formaat van de bout, moer of pijp waarmee u te werk gaat. 

10 producten
Sorteren op voorraad
1-10 van de 10 producten
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Wat is een moersleutel?

Een moersleutel is super handig handgereedschap. Met deze sleutel kunt u namelijk heel eenvoudig bouten en moeren vastdraaien of losdraaien. De bek van de moersleutels van Wovar is verstelbaar. Hierdoor kunt u met slechts één moersleutel verschillende groottes van bouten en moeren aandraaien. De maximale spanwijdte van onze grootste moersleutel is 39 mm. 

Moersleutel kopen

Is dit toch niet helemaal wat u zoekt? Dan is ons handgereedschap, zoals handzagen en tangen, schroevendraaiers, meetgereedschap, veiligheidsgereedschap, stootijzers, tuingereedschap of gereedschapsets misschien meer iets voor u. 

Wovar biedt bedrijven met een zakelijk account veel voordelen zoals een vaste korting op iedere bestelling, een handig orderoverzicht, de mogelijkheid tot spoedleveringen en een vast contactpersoon. Bent u ondernemer en wilt u ook profiteren van de voordelen die Wovar biedt? Maak dan vandaag nog gratis uw account aan.