• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Metaalverf

Metaalverf voor het schilderen van al uw ijzer en metaal vindt u nu ook in de verfshop van Wovar! In veel gevallen is metaalverf direct aan te brengen over roest. Onze verf voor metaal is zowel voor binnen als voor buiten geschikt. Wij leveren verf voor verzinkt staal, rvs en andere metalen. Wovar levert uitsluitend A-kwaliteit en diverse kleuren, waaronder ook wit en zwart. Zo bent u bij ons altijd zeker van een mooi eindresultaat!

Wanneer u metaal wilt gaan verven is het belangrijk dat u het juiste product kiest. U wilt natuurlijk een verf die roest voorkomt en jaren lang mee gaat! Om deze redenen vindt u bij ons de metaalverven van Rust-oleum. Deze verf staat bekend als de combicolor. Combicolor is verkrijgbaar in verschillende soorten en in allerlei kleuren. Al deze opties vindt u uiteraard bij ons in de shop! U vindt bijvoorbeeld metaalverf voor buiten, metaalverf voor binnen, maar ook unieke metaalverven, zoals watergedragen metaalverf of zinkvrije metaalverf in onze shop!

Combicolor original

De combicolor original is een metaalverf met een levensduur van maar liefst 10 jaren! Het kan meteen op roest aangebracht worden en is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Let wel op, de original is op terpentine basis. Dit maakt het iets minder goed voor het milieu. Deze metaalverf is te gebruiken bij toepassingen binnen, maar ook buiten! Combicolor is dus ook nog eens een echte metaalverf voor buiten.

Rustoleum combicolor

De Combicolor Non-Zinc is een relatief nieuw product. Deze metaalverf is gemaakt met een nieuwe formule. Hij bevat namelijk helemaal geen zink en ook andere schadelijke stoffen zijn eruit gehaald. Dit maakt het veel beter voor mens en milieu. Toch is de kwaliteit misschien nog wel beter dan die van de original. De levensduur van deze ijzerverf is namelijk minstens 12 jaar, mits goed aangebracht. Ook bij deze variant is geen grondverf nodig en kan gelijk op roest aangebracht worden. De verwachting is dat de Non-Zinc variant het snel over gaat nemen van de combicolor original. Helaas is deze nog wel in iets minder kleuren verkrijgbaar. Onze voorkeur gaat altijd uit naar het gebruik van de Non-Zinc variant. Zeker bij binnentoepassingen, maar ook voor buiten het huis.

Combicolor original van Rust-oleum

De bekendste staalverf van Rust-oleum is de Combicolor original. Deze is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Zowel in hoogglans, zijdeglans als in enkele matte kleuren. De combicolor Original bestaat al jaren en heeft een zeer goede reputatie opgebouwd voor metaalverf en ijzerverf. De originele versie van Combicolor staat bekend om zijn snelle droging, kan gelijk aangebracht worden op roest, druipt niet en laat geen strepen achter. Verder heeft het een beschermingsgarantie van maar liefst 10 jaar! Combicolor original kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Wel is deze verf terpentine gedragen en daardoor iets minder goed voor mens en milieu, dan bijvoorbeeld de aqua variant of de Non-zinc versie.

Combicolor Aqua

De Combicolor Aqua is eigenlijk hetzelfde als de original. Er is alleen één groot verschil, het is namelijk vernieuwd en watergedragen. Dit maakt dat het iets minder snel droogt en iets meer kans geeft op druipers. Toch biedt de aqua variant een nog langere bescherming van uw metaal of ijzer dan de original. Maar liefst 12 jaren lang! Omdat deze variant water gedragen is, is hij beter voor het milieu en voor de gezondheid. Een nadeel kan zijn, dat de combicolor in iets minder kleuren verkrijgbaar is. Ook de aqua kan rechtstreeks aangebracht worden op roest en is ontzettend makkelijk in de verwerking.

Metaalverf kopen

Wanneer u metaalverf wilt bestellen doet u dat gemakkelijk, snel en betaalbaar in onze webshop! Meestal wordt het de volgende dag al bij u thuis geleverd. Bedrijven in de klus- en/of bouwbranche profiteren bij Wovar van vele voordelen. Maak snel een zakelijk account aan en ontvang een vaste zakelijke korting op uw bestelling.