CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Magneetsluitingen0

Filters

Magneetsluitingen

5 Aantal producten

Magneetsluitingen

De magneetsnappers van Wovar hebben niet alleen een magnetische aantrekkingskracht van 1.5 tot 12 kg, maar zijn ook nog eens aantrekkelijk geprijsd! Ons uitgebreid assortiment magneetsluitingen wordt geleverd in verschillende kleuren, uitvoeringen in krachten. Zo is er voor iedere situatie een geschikte oplossing voor u. 

De witte en grijze magneetsnappers zijn bijvoorbeeld geschikt voor een strakke en moderne look. Of heeft uw kast een klassieke kleur? Dan past de bruine variant misschien beter. Daarnaast hebben wij ook nog extra sterke snappers die gemaakt zijn voor industriëel gebruik. Deze zijn extra bestand tegen bijvoorbeeld olie en stof. 

Als uw kast een authentieke of vintage look heeft raden we aan om ook eens bij onze kogelsnappers te kijken. 

Wovar biedt een uitgebreid assortiment magneetsluitingen. Zo vindt u gegarandeerd de juiste magneetsnapper voor uw kast en inrichting. Alle magneetsluitingen worden exclusief bevestigingsmateriaal geleverd, maar dit kan eenvoudig bijbestelt worden.

Industriële magneetsluitingen polair en super polair 

De industriële magneetsluitingen polair en super polair van Wovar zijn een veel gekozen optie binnen de machinebouw. Door de polaire eigenschap en vernikkelde finish zijn ze bestendig tegen roest en bijvoorbeeld olie. Daarnaast beschikken ze over een permanentmagneet waardoor de magneetkracht minimaal afneemt. U kunt kiezen tussen 4, 8 en 12 kg.

Onzichtbare magneetsluiting

De onzichtbare magneetsluitingen van Wovar zijn de beste keuze wanneer u een naadloze en onzichtbare sluiting van uw kastdeuren of deuren zoekt. De magneetsnappers zijn namelijk in de deur en het frame verwerkt, waardoor u na de montage geen uitstekende delen zult hebben zoals bij standaard magneetsluitingen. U kunt er zelfs overheen verven als u dat wilt! Verkrijgbaar in twee varianten: 1.5 kg voor lichte kast- en schuifdeuren en 3 kg voor standaard kastdeuren en deuren.

Magneetsnapper 6 kg

Voor middelzware kastdeuren kunt u het beste onze 6 kg magneetsluitingen gebruiken. Deze zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren: wit, grijs en bruin. Voor een strakke en moderne inrichtingen raden wij de witte en grijze variant aan en voor een meer klassieke inrichting de bruine.

Daarnaast hebben wij ook nog een luxe uitvoering in het wit en bruin. Bij deze uitvoering is de magneet ook van plastic gemaakt, waardoor het allemaal nét iets mooier is afgewerkt.

Magneetsluiting 4 kg voor kast

De lichtste variant magneetsluiting van Wovar is geschikt voor kleine en lichte kastdeuren en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo hebt u de keuze uit wit, grijs en bruin. Voor iedere stijl de passende kleur! 

Welke magneetsluiting heb ik nodig?

Voor kleine en lichte kastdeuren zijn onze 4 kg magneetsluitingen vaak voldoende. Twijfelt u of de kastdeur licht of middelzwaar is? Dan is het verstandig om de 6 kg variant te kiezen. Of bent u op zoek naar een naadloze en onzichtbare afwerking? Dan zijn onze onzichtbare magneetsluitingen een goede keuze. En hebt u zware kastdeuren en/of staat uw kast buiten, in een schuur, loods of een andere plek waar vocht of stof een rol spelen? Dan zijn de polaire en super polaire magneetsluiten de beste keuze. 

Bevestigen van een magneetsluiting

Bevestig de magneetsluiting in het midden aan de binnenkant van uw kast. Vervolgens kunt u de tegenplaat parallel aan de deur monteren. 

Voor zwaardere deuren kunt u eventueel ook twee magneetsnappers gebruiken. Let er dan wel op dat deze evenredig geplaatst worden zodat de kracht goed verdeeld wordt. 

Magneetsluitingen bestellen

Bestel deze magneetsluitingen vandaag nog bij Wovar voor een scherpe prijs. En hebt u een bouw- of klusbedrijf of bent u een hovenier? Meld u zich dan aan voor een zakelijk account en geniet van extra voordelen zoals een zakelijke korting.

Zijn magneetsluitingen niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens onze kogelsnappers of het volledige meubelbeslag. Hier vindt u onder andere ook ladegeleiders, meubelknoppen, meubelgrepen, leren handgrepen en meubelsloten