CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Kopse Sealers0

Filters

Kopse Sealers

1 Aantal producten

Kopse Sealers

Met kopse sealers kunt u de kopse kanten en eventuele zijkanten van hout, gemakkelijk behandelen en afsluiten voor vocht en vuil. Het gebruik van een sealer is dus een eenvoudige en betaalbare manier om uw hout te verduurzamen. U voorkomt namelijk schimmels en houtrot, doordat de sealers het hout afsluiten van mogelijke vochtopname. De sealers zijn overschilderbaar, zodat u uw hout na het sealen kan voorzien van de door u gewenste kleur. 

Naast kopse sealers kunt u bij ons ook randsealers bestellen. Daarnaast levert Wovar natuurlijk ook vele verschillende soorten beits om uw tuinhout to voorzien van een totale bescherming. 

Kopse Sealers zijn ontzettend belangrijk voor het onderhoud van uw houten timmerwerk. Wanneer u een constructie bouwt met gezaagde delen, dan zijn dit zwakke plekken voor het hout. Daar waar gezaagd is trekt vocht gemakkelijk in het hout. Wanneer vocht eenmaal in het hout is getrokken kan het zorgen voor grote problemen. Er kunnen schimmels ontstaan, het hout kan gaan rotten en ga zo maar door. Bij Wovar hebben wij echter een oplossing genaamd, kopse sealers.

Hout vochtbestendig maken

Door een kopse sealer te gebruiken sluit u de kopse kanten en waar nodig ook zijkanten, af. Hierdoor trekt er geen vocht meer in het hout. Dit voorkomt dat planken en palen krom gaan trekken. Ook voorkomt het schimmel, rot en algen. Het is ontzettend belangrijk om uw hout rondom goed te behandelen met een beits. Deze kopse sealer geldt als een extra bescherming aan de kopse kanten en zijkanten van bijvoorbeeld plaatmateriaal. Omdat de kopse kant doorgaans niet zichtbaar is, kunt u het beste gewoon een witte of transparante kopse sealer nemen. Deze zijn uiteraard overschilderbaar.

Kopshout sealer bestellen

Bestel uw kopshout sealer nu voordelig bij Wovar. Zo verduurzaamt u uw hout en bespaart u kosten op de langere termijn. Met een zakelijk account profiteren bedrijven in de bouw/ klussector en hoveniers van vele voordelen, waaronder een vaste zakelijke korting, een vast contactpersoon en een overzichtelijk besteloverzicht.

Naast sealers verwijzen wij u ook graag naar onze pagina met verf en beits. Daar vindt u alle producten om uw hout binnen en buiten te beschermen en onderhouden.