CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Houtfretten0

Filters

Houtfretten

92 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Houtfretten

De houtfretten van Wovar beschikken over een zeskant kop die er voor zorgt dat de houtfretten stevig aangedraaid kunnen worden. Wovar levert houtfretten van M8 in lengte maten variërend van 30 tot 120 mm. Gebruik voor het aandraaien van iedere houtfret onze hoogwaardige dopsleutel 13 mm. De dopsleutel beschikt over een zeskant aandrijving en past op iedere boormachine. 

De houtfretten van Wovar zijn ijzersterk en geschikt voor zwarte constructie. Wovar levert houtfretten in verzinkt staal, roestvast staal en zwart gepassiveerd metaal. Zwarte houtfretten worden veel gebruikt bij het monteren van hengen. Rvs houtfretten gebruikt men voor lichtere constructies in een vochtige omgeving. Het roestvast staal zorgt ervoor dat de houtfretten niet oxideren. RVS staal is zachter dan verzinkt staal. Vandaar dat voor zware constructies onze verzinkte houtfretten worden gebruik. De zinklaag beschermd de houtfret tegen roest en oxidatie.

Houtfretten bestellen

Bestel houtfretten in sets van 10 stuks. Profiteer al van onze staffelkorting bij een bestelling van 3 sets. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.