CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Gipsschroeven0

Filters

Gipsschroeven

26 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Gipsschroeven

Bent u op zoek naar gipsschroeven voor bijvoorbeeld uw gipsplaten? BIj Wovar kiest u uit één van de vele soorten en maten gipsschroeven. Gips schroeven hebben een grove vormgeving, waardoor de gipsschroef beter presteert in gips. Deze vormgeving bij gipsschroeven geeft meer grip op de fijne materiaal, in tegenstelling tot de fijne schroefdraad. Dit zorgt ervoor dat zelfs in zachte en afbrokkelende materialen, de gips schroef altijd grip houdt! 

Schroeven voor gipsplaten

Gipsschroeven zijn enorm populaire schroeven wanneer u bijvoorbeeld een verlaagd plafond maakt, maar ook bij het plaatsen van tussenschotten. Gipsplaten zijn erg handig in gebruik, maar bieden daarbij ook veel goede kwaliteiten. Zo zijn gipsplaten extra brandwerend, geluidsisolerend en licht van gewicht. Uw gipsplaat constructie is zo sterk als de materialen die u gebruikt. Gebruik daarom altijd hoogwaardige gipsplaatschroeven van Wovar. Zo geniet u langdurig van uw gipsplaatconstructies.

Gipsplaatschroeven op band

Om het de professionele klusser, maar ook de frequent thuisklusser extra makkelijk te maken, leveren wij gipsplaatschroeven op band. Met gipsplaatschroeven op band kunt u nóg sneller gipsschroeven monteren. Zo heeft u in een mum van tijd een heel bouwwerk staan. De gipsschroeven op band komen op een band van 1000 stuks. 

Waarom gipsplaatschroeven

Gipsplaatschroeven zijn gemaakt voor materialen die sneller afbrokkelen als normaal. Dit is met name het geval bij gips en gipsplaten. Door een schroef van de juiste schroefdraad en schroefkop te voorzien, kan deze zelfs bij lastige materialen zoals als gips optimaal presteren. Wovar gips plaatschroeven zijn voorzien van een extra dikke schroefkop om uw gipsplaten op hun plek te houden. Daarbij is het schroefdraad grof en voorzien van kartels. De grotere afstand tussen het schroefdraad zorgt er daarnaast voor dat de krachten beter verdeeld worden over het gips. Zo blijft onze gipsplaatschroef altijd grip houden in gips en vergelijkbaar materiaal.

Gipsplaatschroeven online bestellen

Bestel uw gips plaatschroeven gewoon vanuit huis. Wovar levert deze, maar ook andere, hoogwaardige schroeven bij u aan de deur. Bij Wovar geniet u van snelle levering op hoogwaardige schroeven, ijzerwaren en meer. Voor de grootgebruiker bieden wij staffelkorting op de meeste producten, zodat u kunt besparen. Voor zakelijke klanten bieden wij aanvullende voordelen. Met een zakelijk account van Wovar kunnen bijvoorbeeld bouw- en klusbedrijven een zakelijke korting aanvragen. 

Toch liever een ander soort schroef? Wovar heeft een enorm aanbod schroeven. Denk aan bijvoorbeeld onze vlonderschroeven, tuinschroeven en tellerkopschroeven