• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 79 euro
 • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Voorraad
Prijs
tot

Doek en Folie

Bent u op zoek naar doek of folie voor uw karwei? Of wilt u afval of een grote hoeveelheid bouwstoffen vervoeren? Dan bent u bij Wovar aan het juiste adres. Wovar heeft diverse maten worteldoek, bouwfolie en afdekzeil, waarmee u al uw materialen afdekt. Daarnaast hebben wij verschillende puinzakken en big bags, om grote hoeveelheden puin of zand en haardhout in te vervoeren. Bij het klussen is het belangrijk gebruik te maken van hoge kwaliteit bouwfolie. Zo blijven uw materialen goed beschermt tegen onder andere vocht, maar ook vuil. Buitenshuis maakt u bijvoorbeeld gebruik van een afdekzeil. Binnenshuis zal dit meestal bouwfolie zijn. 

Puinzakken

Wovar puinzakken zijn erg geschikt om uw afval snel mee af te voeren. Het mooie aan onze afvalzakken, is dat deze extra sterk zijn. Zo scheuren de zakken niet zomaar door, wanneer u met puntige puin werkt. Dit komt door het geweven polypropyleen waarvan de puin zak is gemaakt. Dit is vele malen sterker dan een normale vuilniszak, welke erg snel scheurt. Om het geheel af te maken, is de zak voor puin voorzien van een stevig bind koord. Zo kunt u alles op gepaste wijze afvoeren. 

Big bags

De big bag kan ook wel worden gezien als de grote variant op de puinruimzak. Deze grote zak is geschikt voor enorme gewichten. Ook de big bags zijn gemaakt van extra sterk popypropyleen wat is verweven in een stevig patroon. Voor deze zakken geldt dat het draadvermogen oploopt tot wel 1000 kg! Dit is ongeacht of u de zak na het vullen nog gaat hijsen. Hiervoor zijn onze big bags voorzien van 4 sterke hijslussen van 30 centimeter. Deze grote zakken worden voor diverse klussen ingezet. Enkele populaire toepassingen zijn als: big bag tuinaarde, big bag afval en ophoogzand big bag.

Bouwfolie

Wovar bouwfolie komt in verschillende soorten en maten. Denk hierbij aan transparant bouwfolie, maar ook stucloper en stucloper vilt. Het voordeel van ons bouwfolie, is dat het 100% recyclebaar is, maar ook gemaakt van gerecycled materiaal. Dit maakt het een duurzame keuze, die ook nog eens enorm sterk is. Bij ons krijgt u namelijk ld pe bouwfolie. Dit staat voor lage dichtheid poly etheen, wat erg sterk is, een hoge scheurweestand heeft en waterdicht blijft. Zo heeft u een goede afscherming en afdichting tijdens uw bouwprojecten. Ons bouwfolie transparant is daarmee dé folie voor iedere klus. Daarnaast is het gemakkelijk op te bergen. Bouwfolie t200, ook wel pe folie t200 is slechts 0.6 my dik. Voor onze bouwfolie t100 is dit zelfs 0.35 my! Naast de bouwfolie transparant, heeft u de keuze uit stucloper en stucloper vilt. Deze worden voor dezelfde toepassingen gebruikt, maar zijn ook populair als ondervloer. Deze laag brengt u onder uw tapijt of laminaat aan, waardoor u geniet van een waterdichte en vuildichte aansluiting. Stucloper heeft namelijk een absorberende werking voor vocht- en vuil. Daarnaast geeft dit demping, waardoor u geen geluid hoort wanneer u over uw laminaat loopt. 

 

0 producten
Sorteren op voorraad
1-0 van de 0 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

 1. Extra korting voor grootverbruikers;
 2. Direct contact met opgeleide specialist;
 3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Afdekzeil

Bij Wovar heeft u de keus uit verschillende kleuren, soorten en maten afdekzeil. Denk hierbij aan een afdekzeil wit, afdekzeil groen, afdekzeil blauw of toch een afdekzeil oranje. Als deze dekzeil komt in meerdere maten, waarbij het gewicht ook verschilt. Kies uit een van de volgende maten bouwzeil:

 • 2 x 3 meter (110 en 150 gram per M2)
 • 3 x 4 meter (110 en 150 gram per M2)
 • 4 x 5 meter (110 gram per M2)
 • 4 x 6 meter (110 en 150 gram per M2)
 • 5 x 6 meter (110 gram per M2)
 • 6 x 8 meter (110 en 150 gram per M2)
 • 6 x 10 meter (110 gram per M2)
 • 8 x 10 meter (110 gram per M2)
 • 10 x 12 meter (110 gram per M2)

De toepassingen voor dekzeil lopen enorm uiteen. U kunt het gebruiken als afdekzeil boot, afdekzeil aanhangwagen, maar ook universeel als afdekzeil karwei tijdens het klussen. Afdekzeilen zijn altijd handig om in de schuur te hebben, omdat het bouwzeil nou eenmaal breed toepasbaar is. Mocht u voor het vervoer van uw materialen liever geen bouwzeil gebruiken, dan hebben wij ook speciaal aanhangernet voor uw klaarliggen! Voor uw gemak zijn alle onze bouwzeilen voorzien van handige bevestigingsogen. Zo kunt u het dekzeil altijd goed bevestigen, ongeacht de toepassing van het zeil. Het afdekkleed is gemaakt van HDPE met PP verstevigingsdraad. Dit maakt onze bouwzeilen vrijwel onbreekbaar. 

Worteldoek

Ook voor uw worteldoek kunt u uitstekend terecht bij Wovar! Wovar biedt verschillende soorten en maten anti-worteldoek. Kies voor een kant- en klaar worteldoek, of een worteldoek op rol. Gronddoek, zoals het anti worteldoek ook wel heet, gebruikt u onder planten en constructies. Hiermee voorkomt u dat bijvoorbeeld uw vlonder vol staat met onkruid. Wanneer u een boom of struik aanplant, voorkomt u dat de wortels van de planten zich snel verspreiden. Gaat u een groter oppervlak bekleden met gronddoek? Dan laat u de stroken worteldoek overlappen. Houdt hierbij zeker 20 centimeter aan, voor optimaal functioneren van het anti worteldoek. Doordat worteldoek waterdoorlatend is, heeft het geen verdere invloed op de afwatering. Over het worteldoek kunt u ook grindmatten aanbrengen. Zo maakt u razendsnel een mooi tuinpad of een oprit/oprijlaan. 

Constructiefolie

Bij de bouw van een huis, tuinhuisje of schuur zult u in sommige gevallen kiezen voor isolatie. Hierbij maakt u gebruik van verschillende bouwfolies. Denk hierbij aan UV werende gevelfolie en dampopen folie. De folie brengt u aan bij de bouw van daken en gevels. De folie zet u vast met behulp van nieten, nagels of spijkers.