CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Losse tafelpoten 04 май

Luxe tafelpoten voor iedere interieurstijl!

Terug naar overzicht

Bent u van plan om zelf een eet-, keuken- of werktafel te gaan maken, maar twijfelt u erover of deze wel in uw interieur past? In dit blog geven we aan aantal voorbeelden van verschillende interieurstijlen met bijbehorende tafelpoten. Wellicht helpt deze inspiratie u een beetje in de goede richting!

Ruim aanbod losse tafelpoten

Wovar biedt een veelzijdig en ruim assortiment aan tafelpoten, waardoor er voor iedere interieurstijl wel iets passends bij zit. Om eenheid en rust in uw ruimte te creëren, raden we aan om gebruik te maken van overeenkomende kleuren in uw interieur. Zo kunt u in een later stadium allerlei accessoires met elkaar combineren. Onze zwarte tafelpoten laten zich bijvoorbeeld prachtig combineren met zwart deurbeslag. Om u alvast een eindje op weg te helpen, lichten we nu een aantal soorten tafelpoten uit en combineren we die met verschillende interieurstijlen.

Stalen tafelpoten

Het gros van onze tafelpoten bestaat uit staal. Deze stalen tafelpoten beschikken over een kwalitatieve poedercoating, waardoor ze extra goed beschermd zijn tegen corrosie en slijtage. Ideaal voor huishoudens met kinderen of huisdieren. Vanwege hun moderne design passen deze tafelpoten in nagenoeg elk interieur. Neem bijvoorbeeld onze zwarte tafelpoten vierkant, die vanwege hun tijdloze design enorm in de smaak vallen bij veel mensen.

Industriële tafelpoten

Wanneer u thuis een wat meer industriële stijl hanteert, bieden de industriële tafelpoten de uitkomst. Deze van oorsprong in Amerika ontstane huisstijl is nog steeds ontzettend populair. Wovar biedt verschillende tafelpoten aan die binnen deze stijl passen. Vanwege hun doorgaans moderne en tijdloze design passen deze tafelpoten ook in andere interieurstijlen. De keuze voor industriële tafelpoten is vaak een veilige optie.Industriele tafelpoten

Houten tafelpoten

Wilt u voor een iets gewaagdere keuze gaan, dan zijn de houten tafelpoten wellicht iets voor u. Deze tafelpoten van beukenhout passen doorgaans goed in interieuren met een Scandinavisch design. Het Scandinavisch design wordt vaak betiteld als tijdloos, strak en praktisch. Het beukenhout heeft als grote voordelen dat het enorm sterk is en niet splintert. Hierdoor kunt u deze poten goed gebruiken voor onder een eettafel of een keukentafel.

Verstelbare tafelpoten

Voor wie op zoek is naar een tafelpoot voor onder een bureau of werkbank zal eerder bij onze verstelbare tafelpoten uitkomen. Deze bieden vooral uitkomst voor werkplekken die in hoogte verstelbaar moeten zijn. Ze komen tevens van pas op plaatsen waar de ondergrond ongelijk is.

Ons veelzijdige aanbod van zowel ijzeren tafelpoten als houten tafelpoten bestelt u vandaag nog tegen een scherpe prijs. Ga voor al onze andere meubel-asseccoires naar ons complete assortiment meubelbeslag.

Producten die passen bij deze blog