CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
shutters-voor-buiten 19 лют

Shutters voor buiten - Bepaal zelf uw privacy en schaduw!

Terug naar overzicht

Shutters voor buiten

Zoekt u schaduw, afscherming of extra sfeer buitenshuis? Dan zijn de shutters voor buiten van Wovar voor u zeker een uitkomst. Met de shutters van Wovar (ook wel bekend als de zogenaamde Flex Fence) kunt u zelf de hoeveelheid lichtinval in de ruimte bepalen. Shutters voor buiten van Wovar zijn van een buitengewone kwaliteit en hebben een lange levensduur. De shutters zijn in verschillende maten verkrijgbaar variërend van 50 cm tot 220 cm lang. Wovar verkoopt ook bijbehorende planken waaraan u de shutters kunt monteren. U kunt shutters voor buiten bijvoorbeeld gebruiken voor uw buitenzitje, veranda of schutting. In deze blog laten we u zien hoe u de shutters zelf kunt bevestigen. Ook laten we u voorbeelden zien van hoe mooi uw achtertuin kan worden met behulp van deze shutters voor buiten.

Instructie shutters bevestigen

De schroeven die mee worden geleverd bij de shutters dienen om de RVS-rails vast te maken aan een staander te worden vastgemaakt van hout. Om de bijbehorende planken te bevestigen dient u losse schroeven bij te bestellen. Wovar raadt hiervoor verzinkte schroeven aan. Bent u van plan om hardhouten palen te gaan gebruiken? Dan is het slim om even voor te boren met een hardhout boor. Het bevestigen van de shutters is gemakkelijk. Hieronder staat in twee stappen uitgelegd hoe u dit zelf kunt doen.

Stap 1: Onze Flex Fence rails wordt geleverd met schroefgaten erin. Teken deze schroefgaten af op de houten balken. Dit kunt u doen met behulp van een timmermanspotlood. Vervolgens kunt u even voorboren en daarna de rails bevestigen aan het hout.

Stap 2: Hierna kunt u de planken, die straks als de shutters dienen, in de rails plaatsen. Ook hiervoor zijn al schroefgaten in de rails te vinden. U kunt de schroeven vanaf onderen in de planken vast schroeven. Gebruik kleine schroeven, zodat ze niet door de plank heen gaan. Zorg ervoor dat de planken netjes boven elkaar gemonteerd worden, voor het beste resultaat.

Inspiratie voor shutters in uw tuin

Hieronder ziet u een shutter die gebruikt wordt in een tuinkamer. Door de shutters kan de hoeveelheid lichtinval zelf ingesteld worden. Zo kunt u zelf kiezen voor zon of schaduw. Creëer een sfeervolle tuinkamer met de shutters van Wovar!

To show how to create blog post

Shutters kunnen ook gebruikt worden voor een overkapping. De lamellen zijn draaibaar waardoor u zelf op ieder moment, de hoeveelheid licht die binnenvalt, kunt bepalen. Wordt het te warm dan kunnen de lamellen zo worden gedraaid dat er schaduw ontstaat in de overkapping. Heeft u behoefte aan zon? Dan kunt u ze gemakkelijk opendraaien.

To show how to create blog post

De shutter voor buiten die wij aanbieden zijn multifunctioneel. Ze kunnen ook voor het dak gebruikt worden. Draai uw dak naar eigen wensen (deels) open of dicht met de sfeervolle shutters van Wovar.

To show how to create blog post

Shutters voor buiten kopen

Bent u op zoek naar een prachtige toevoeging aan uw buitenruimte? Dan zijn deze shutters de perfecte oplossing! Bij ons kunt u kiezen uit een breed scala van draaibare lamellen, variërend van 50 cm tot 220 cm, evenals planken in verschillende maten en afwerkingen. Of u nu op zoek bent naar klassieke zwarte shutters of een moderne houtlook, wij hebben het allemaal. 

 

Producten die passen bij deze blog