CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Alles over schaduwdoeken 13 ліп

Alles over schaduwdoeken

Terug naar overzicht

Met de zomer in volle gang en de zon die volop schijnt, is het belangrijk om schaduw en verkoeling te creëren. Een van de beste manieren om schaduw en bescherming te bieden, is met behulp van schaduwdoeken. Deze veelzijdige en stijlvolle oplossing wordt steeds populairder. In dit blogartikel gaan we dieper in op de voordelen en mogelijkheden van onze schaduwdoeken, zodat u deze zomer kunt genieten van uw tuin in de schaduw. 

Schaduwdoek

Wij hebben een groot assortiment aan schaduwdoeken. Zo hebben wij vierkante, rechthoekige en driehoekige schaduwdoeken in ons assortiment. Ook kunt u bij ons terecht voor een harmonica schaduwdoeken. De naam zegt het al, maar deze schaduwdoeken kunt u net als een harmonica open- en dichtvouwen. Zo kunt u zelf regelen wanneer u zon of schaduw wilt. Naast deze schaduwdoeken hebben wij ook nog waterdoorlatende of waterdichte schaduwdoeken Als u graag buiten wilt blijven zitten tijdens een zomerse regenbui, dan zijn de waterdichte schaduwdoeken perfect voor u!

To show how to create blog post

Harmonica Schaduwdoek met Pergola

Tuin inspiratie

Schaduwdoeken zijn een stijlvolle toevoeging aan uw tuin. Met een harmonica schaduwdoek en een pergola creëert u bijvoorbeeld een prachtige overkapping. De schaduwdoeken zijn in vier verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk: zand, antraciet, beige en grijs. Zo kunt u de kleur kiezen die perfect bij uw tuin past en voldoet aan uw wensen. Naast dat ze stijlvol zijn én natuurlijk schaduw bieden, hebben schaduwdoeken talloze voordelen. 

Zonbescherming

Eén van die voordelen is dat de schaduwdoeken een uitstekende bescherming bieden tegen UV-stralen. Het is natuurlijk algemeen bekend dat langdurige blootstelling aan de zon schadelijk kan zijn voor onze huid. De schaduwdoeken blokkeren een groot deel van de schadelijke UV-stralen, waardoor u en uw gezelschap beschermd kunnen genieten van de buitenlucht.

Schaduw

Naast dat de schaduwdoeken u beschermen, creëren ze natuurlijk ook een aangename schaduwrijke plek. Dit verkoelende effect zorgt ervoor dat u kunt genieten van de buitenlucht zonder oververhit te raken. Ideaal voor wanneer u kleine kinderen heeft en ze tijdens het warme weer toch buiten willen spelen, maar ook voor wanneer het broeierig warm is buiten en u toch wat verkoeling wenst.

To show how to create blog post

Harmonica Schaduwdoek met schaduwrijke plek voor gezelschap en kinderen.

Hoes voor harmonicadoek

Zoals eerder genoemd zijn de schaduwdoeken verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Hierdoor kunt u eindeloze mogelijkheden creëren om uw tuin naar wens in te richten. Of u nu een klein schaduwrijk hoekje wilt creëren of een groot deel van je terras wilt bedekken, er is altijd een schaduwdoek dat bij uw behoeften past. Daarnaast kunnen schaduwdoeken gemakkelijk worden opgehangen en verwijderd, waardoor u de flexibiliteit hebt om ze aan te passen aan de veranderende weersomstandigheden. De schaduwdoeken worden geleverd in een gemakkelijke opbergtas, waardoor u het schaduwdoek tijdens de winterperiode weer eenvoudig kunt opbergen. 

Schaduwdoek bevestigen

Naast de schaduwdoeken is het handig om bevestiginsmateriaal mee te bestellen. Zo kunt u thuis direct het schaduwdoek eenvoudig en snel ophangen. Neem bijvoorbeeld onze schaduwdoek bevestigingsset. Dit is een complete set die zorgt voor een stevige en eenvoudige bevestiging van uw schaduwdoek. Naast deze bevestigingsset kunt u de rails met verstelbaar oog aanschaffen. Hiermee kunt u het schaduwdoek gemakkelijk verstellen. Ideaal voor wanneer de zon draait of langzaam zakt, maar ook voor wanneer u een waterdicht schaduwdoek heeft. U kunt tijdens hevige regenbuien het doek dan verstellen, zodat het water er gemakkelijk afloopt. 

To show how to create blog post

Schaduwdoek Rails met Verstelbaar Oog.

Het is wel duidelijk dat een schaduwdoek stijlvol is én ook nog eens veel voordelen biedt. Bestel uw schaduwdoek nog snel zodat u deze zomer van uw tuin en het weer kunt genieten!

Alles over schaduwdoeken