Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Huishoudtrappen

Nu ook hoogwaardige aluminium trapladders voor aantrekkelijke prijzen te koop bij Wovar. De trapladders hebben een stevige pen-en-gatverbinding. Dat houdt in dat de traptreden zijn bevestigd door de ladderboom heen. Dat is veel sterker dan kwetsbare traptreden met popnagels. 

Wovar heeft trappen met duurzame flexibele voeten, ook wel ladderschoenen genoemd. Zo staat uw trap altijd stabiel, zelfs op de ruigste ondergronden.

Naast de stabiliteit hebben deze draaiende ladderschoenen ook tot 4 keer meer grip. Kies onze budgettrappen voor eenvoudige klussen in en rondom nieuwbouwwoningen of onze superprofessionele Expert-trapladders voor werkzaamheden in de industrie. De Expert-trappen beschikken over anti-sliptraptreden en hebben een maximale belasting van 150 kilo.

Het meest verkochte zijn onze aluminium Expert-trappen. Die zijn van hoogwaardig aluminium, gemakkelijk op te heffen door de handige ergopadhandgreep, licht van gewicht en bij Wovar voor de beste prijs! Al onze trapladders voor zowel thuisgebruik als professionele klussen worden gemaakt in Duitsland. Oerdegelijke kwaliteit dus. Kies voor de kwaliteit van Wovar-trapladders variërend van 3 tot wel 14 treden. 

Bestellen

Bestel de trapladders van Wovar voor de beste prijzen! Wovar biedt de juiste mix van hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Wovar staat achter zijn producten, daarom geven wij 10 jaar fabrieksgarantie op onze trapladders. Zakelijke klant? Vergeet uw kortingscode niet voor extra voordeel. Nog geen kortingscode voor uw bedrijf? Meld u hier aan.