CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8321 reviews
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 99 euro
Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Licht Eiken (Embadecor) 2,5 LiterTransparante tuinhuis beitsTuinhuis beitsBuitenbeitsGa terug naar home

Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Licht Eiken (Embadecor) 2,5 Liter

transparante_blokhut_en_tuinhuis_beits_licht_eiken_embadecor
transparante_blokhut_beits_licht_eiken
transparante_blokhut_en_tuinhuis_beits_licht_eiken_embadecor
transparante_blokhut_beits_licht_eiken
€ 69,99
€ 57,84 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Licht Eiken (Embadecor) 2,5 Liter?

 • Bescherming tegen alle weersomstandigheden
 • Zorgt dat het hout zijn kleur behoudt
 • Gschikt voor alle houtsoorten

  Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Licht Eiken (Embadecor) 2,5 Liter

  Deze zeer beschermende beits beschermt het hout van uw blokhut of tuinhuis tegen weerschade, schimmel, verkleuring en andere bedreigingen. Tegelijkertijd geeft de tuinhuis beits uw houten constructies een mooie licht eiken kleur. Deze beits kan als individuele laag werken, maar ook als een perfecte onderlaag voor onze dekkende beitsen voor blokhutten en tuinhuizen. Met deze pot van 2,5 liter kunt u ongeveer 15 m² hout bewerken. Deze transparante beits is ook verkrijgbaar in vele andere kleuren. De beits is waterafstotend en zorgt er voor dat uw hout niet gaat rotten, scheuren of barsten. Zo verlengt u de levensduur van uw hout en bespaart u veel onderhoudskosten. 

  Transparante beits als onderlaag bij dekkende beits

  Wanneer u uw blokhut of tuinhuis maximaal wilt beschermen tegen wind, regen, zon, schimmel en andere gevaren, gebruikt u deze beits in combinatie met een dekkende beits. Op Wovar vindt u namelijk ook dekkende beitsen voor tuinhuizen en blokhutten. Deze dekkende beitsen hebben echter een onderlaag, lees grondverflaag, nodig. Bij Wovar noemen wij deze onderlagen ook wel basislagen. Deze transparante beits is een perfecte onderlaag voor de dekkende beitsen. Wanneer u er voor kiest om een dekkende beits over deze transparante beits te gebruiken, realiseert u de maximale bescherming voor uw buitenverblijf. Tegelijkertijd kunt u uw tuinhuis of blokhut voorzien van een prachtige kleur! 

  Licht Eiken Beits gebruiken

  Het aanbrengen van dergelijke beitsen kunt u altijd het beste doen met een (blok)kwast of (kleine) vachtroller. Roer de beits altijd goed voor gebruik, minstens een minuut! Als het hout goed schoon en droog is, kunt u de beits aanbrengen. Bij voorkeur doet u dit nog voor de montage van het hout. U kunt dan nog gemakkelijk bij de groeven en veren. Zo beschermt u het gehele hout tegen water dat in het hout kan gaan trekken en problemen kan veroorzaken. Let wel op dat u het hout dan niet onnodig dik bestrijkt met beits. Dit kan er voor zorgen dat het bij montage in de weg gaat zitten. Breng bij voorkeur twee dunne laagjes aan. Laat uw hout vervolgens liggend drogen. Na plaatsing kunt u uw blokhut of tuinhuis altijd nog een keer bewerken. Ook kunt u er voor kiezen om voor maximale bescherming en een mooie kleur, een toplaag aan te brengen als tweede laag. Wovar heeft een breed assortiment in dekkende beitsen voor blokhutten en tuinhuizen. 

  Transparante Licht Eiken beits kopen

  Bent u op zoek naar de totaalleverancier voor houtolie en beits? Bij Wovar hebben we vele varianten en toepassing voor uw klus, bekijk dan het gehele aanbod verf en beits. Maak voor een extra voordeel als hovenier, klusbedrijf of bouwbedrijf een aan zakelijk account bij Wovar.

  Liever een andere kleur transparante blokhut beits? Wovar heeft vele varianten transparante tuinhuisbeits, liever een dekkende beits? Bekijk het complete aanbod van Wovar hier.

  € 69,99
  € 57,84 excl. BTW
  Niet bestelbaar
  Betaal veilig en vertrouwd
  Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
  A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
  GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
  GRATIS BEZORGING VANAF 99 EURO