Wovar bevestigt het, keer op keer!
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Vlonderschroeven

Gebruik bij het plaatsen van uw terras deze Wovar-terrasschroeven van rvs 410-kwaliteit. Een terras is een investering op zich. Bespaar daarom nooit op montageschroeven. De schroeven waarmee u uw terras monteert krijgen het zwaar te verduren. Hout werkt naarmate het weer verandert. Verzinkte schroeven zijn sterk genoeg om uw terras te monteren maar oxideren naar verloop van tijd. Normale rvs-schroeven van A2- of C1-kwaliteit oxideren niet maar zijn veel zachter dan verzinkte schroeven. U zult merken dat deze schroeven continu afbreken of de werking van het hout niet aankunnen. Wovar is uw online schroevenwinkel voor rvs-hardhoutschroeven. Deze schroeven zijn geschikt voor hardhout terrasplanken en montage van andere hardhouten planken. Zie naast onze terrasvijzen rvs 410 ook onze verzinkte houtschroeven met Torx-aandrijving!

Kenmerken Wovar-terrasschroeven

De hoogwaardige Wovar-terrasschroeven zijn van rvs 410-kwaliteit. Deze schroeven oxideren niet en zijn net zo sterk als verzinkte schroeven. De speciale warmtebehandeling maakt de terrasvijzen extra hard. De schroeven beschikken over een extra diepe Torx 25-aandrijving. Die zorgt ervoor dat uw gereedschap niet slipt tijdens het indraaien van de schroef. Uiteraard levert Wovar dit bitje gratis bij elke doos terrasschroeven. De platverzonken kop is aan de onderkant voorzien van freesribben. Daardoor trekt de schroef hard in het hout en dat zorgt voor een mooie afwerking. Monteert u vlakgeschaafde terrasplanken? Gebruik dan de verzinkboor 4 mm van Wovar voor een prachtige verzinking van onze terrasschroeven. 

De juiste lengte terrasschroeven

Doordat de terrasschroeven deeldraad hebben, worden uw terrasplanken strak tegen uw onderbalken getrokken. De handige snijpunt zorgt ervoor dat u bij zachte houtsoorten niet hoeft voor te boren. Monteert u hardhouten planken? Dan wel even voorboren. Gebruik hiervoor onze 3.5 mm hardhoutboortjes. De juiste lengte terrasschroeven kiest u door de dikte van uw plank te vermenigvuldigen met 2. U plaatst terrasplanken met een dikte van 25 mm? Kies dan voor onze (25 x 2 = 50 mm) 5 x 50 mm terrasschroeven.

Online terrasschroeven kopen

U wilt een professioneel houten terras bouwen? Wovar is het merk met de juiste mix van hoogwaardige kwaliteit en aantrekkelijke prijzen van rvs-terrasschroeven. Profiteer van onze stapelkorting en bestel minimaal 5 dozen terrasschroeven. Bedrijven krijgen extra korting door middel van een persoonlijke kortingscode. Zakelijke klant worden? Maak hier een gratis account aan en ontdek onze vriendelijke prijzen voor A-kwaliteit terrasschroeven van rvs 410 kwaliteit in 5 x 40 mm 5 x 50 mm, 5 x 60 mm, 5 x 70 mm en 5 x 80 mm. Deze terrasschroeven hebben een Torx-kop voor extra grip, snijpunt en vangen werking van hout prima op.